Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyStrakonická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Strakonická, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu světlý byt 2kk + balkon s nádherným výhledem na Vyšehrad, Císařskou louku, Vltavu. Byt je po celkové rekonstrukci stejně jako celý dům. Oba pokoje jsou neprůchozí , každý o velikosti cca 20 m2. V obývacím pokoji se nachází moderní kuchyňská linka s integrovanými spotřebiči. Velká předsíň umožňuje instalaci dalších úložných prostorů. K bytu dále náleží sklepní kóje o velikosti 17m2.

V těsné blízkosti se nachází sportovní centrum Erpet Golf Centrum, vyhledávaná italská restaurace Wine Food, stanice metra Smíchovské nádraží - výborná dostupnost do centra města. Parkování možné v ulici u domu.

Rent a bright apartment 2kk with balcony and beautiful views of Vysehrad, Cisarska meadow, Vltava river. The apartment is after complete reconstruction as well as the whole house. Both rooms are separated, each about 20 m2. In the living room with balcony there is a modern kitchen with integrated appliances. The large hall allows the installation of additional storage space. The apartment has a cellar of 17m2.

Very close to the Erpet Golf Center, popular Italian restaurant Wine Food, Smíchovské nádraží metro station - excellent access to the city center. Parking possible in the street by the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572742
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.