Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyPetrohradská, Praha - Vršovice

Petrohradská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 990 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu velmi světlý, moderně zařízený byt 2+kk o celkové ploše 62 m2. Interiér bytu je 52 m2, lodžie je 10 m2.Byt se nachází ve 3. p. novostavby s výtahem v klidné ulici Petrohradská ve Vršovicích, v atraktivní lokalitě s množstvím zeleně a s vynikající dostupností MHD i autem do centra města.

Byt má velký obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a přístupem do lodžie, 1 ložnici oddělenou vestavnou skříňovou stěnou, koupelnu s vanou a toaletou a vstupní předsíň. Byt je vybaven nábytkem, flexibilním dvoulůžkem, šatní skříňovou stěnou, sedací soupravou a jídelním koutem. Na oknech jsou záclony a závěsy. Kuchyňská linka je vybavena el. spotřebiči, sklokeramickou varnou deskou s digestoří, horkovzdušnou troubou, myčkou, pračkou, mikrovlnkou, lednicí s mrazničkou. K výbavě linky patří také nádobí. Vytápění bytu a ohřev teplé vody zajišťuje vlastní plynový kotel. V bytě je přípojka internetu, TV a tel. linky.

Zastávka MHD je za rohem. Parkování před domem nebo na vedlejším hlídaném parkovišti. Veškerá občanská vybavenost, obchody a restaurace v místě. Budova stojí 3 minuty chůze od Havlíčkových sadů s historickou vinicí Grébovka , 5 minut chůze od pěší obchodní třídy Moskevská a v blízkosti obchodního centra Eden a plaveckého areálu Slávia.

Nájem 14 990 Kč měsíčně. Zálohová platba služeb je 1 400 Kč/os. měsíčně. Elektřinu a plyn platí nájemce dodavatelům.

Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby, nekuřáky, bez domácích zvířat.

Byt je připraven k nastěhování!

Very bright, sunny, modern furnished apartment 2 + kk. The total area of the apartment is 62 m2. Interior 52 m2, loggia 10 m2. Excellent transport accessibility of the city center by public transport and by car. The public transport stop is around the corner. Parking in front of the house or in the adjacent guarded parking lot. All civic amenities, shops and restaurants on site. The beautiful historic park Grébovka with a vineyard is situated 200 meters from the house.

The apartment has an large living room with kitchenette, bedroom bathroom with tub and toilet and entrance hall. The apartment is fully equipped with furniture and supplies for living. The kitchen has an electric stove, oven, dishwasher, washing machine, microwave, refrigerator with freezer. The apartment has its own gas boiler for heating and hot water. The apartment has a connection for telephone, internet and TV.

Rent 14 990 CZK (575 EUR) per month. The advance payment for services for one person is CZK 1 400 (EUR 54) per month. The deposit is 20,000 (765 EUR) Electricity, gas and internet are paid by the tenant to the suppliers.

The apartment is suitable for 1 to 2 people, non-smokers, without pets.You can speak with the owners in Czech and also in German and English.The apartment is available immediately!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu585745
Dispozice2+kk
Dostupné od6. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDUkrajinská
🚶 250 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚶 463 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 208 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 352 m (4 min)
RestauraceGulliver
🚶 218 m (3 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 261 m (3 min)
ŠkolaZŠ U Vršovického nádraží
🚶 372 m (4 min)
Mateřská školaMŠ U Vršovického nádraží
🚶 421 m (5 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 234 m (3 min)
HřištěU Štiky
🚶 482 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.