Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyFinská, Praha - Vršovice

Finská, Praha - VršoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 990 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce23 300 Kč


Vlastník Vám nabízí k pronájmu pěkný zařízený byt 2+kk o velikosti 62 m2, ve 3. patře secesního domu v oblíbené lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Dům s výtahem i byt jsou po celkové rekonstrukci. Byt je světlý, klidný a bezpečný. V bytě jsou dva samostatné neprůchozí pokoje. Velký pokoj s vestavěným patrem a další pokoj s krásným slunným arkýřem.Byt je vybaven vším potřebným nábytkem IKEA.Velký pokoj (25 m2) s vestavěným patrem, vybavený jídelním stolem židlemi,válendou a obytnou stěnou,další pokoj (23m2) s krásným slunným arkýřem vybavený pohodlnou postelí a šatní skříní a komodou. Kuchyňský kout s linkou a velkým úložným prostorem je vybaven elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, ledničkou s mrazničkou a automatickou pračkou ( všechny spotřebiče třídy A) V koupelně je rohová vana. Předsíň s bezpečnostními dveřmi a šatní stěnou.Byt je vytápěn ústředním topením s měřenou vlastní spotřebou. Platíte, jen co spotřebujete! V bytě je přípojka tel.linky O2 ,internetu UPS. Byt je orientován na JV, s okny do malého, klidného náměstíčka.K bytu je možné použít zabezpečený prostor pro uložení kola. Parkování před domem a v okolí. Zastávka MHD je za rohem,přímé spojení k metru A nám.Míru. V místě jsou obchody, dobré restaurace, fit centrum, sauna. Nákupní centrum Eden je 500 m. Přes ulici jsou Heroldovy sady a 500 m park Grébovka s vinicí.

Měsíční nájem je 14 990,- Kč. Měsíční záloha za služby je 2 700,-Kč .V ceně služeb jsou už zahrnuté platby za topení a teplou vodu. Poplatky za elektřinu a za internet hradí nájemce přímo dodavatelům.Vratná kauce je ve výši 1,5 nájmu.Žádná provize RK.

Byt je zařízen pro bydlení 1 až 2 osob bez domácích zvířat. Máme zájem o dlouhodobý pronájem. S majitelkou se domluvíte česky, německy a anglicky.

Byt je připraven k nastěhování!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590892
Dispozice2+kk
Dostupné od29. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.