Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitky28. Pluku, Praha - Vršovice

Rezervováno
28. Pluku, Praha - VršoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Krásný světlý byt ve funkcionalistickém domě z třicátých let 20st., byt i dům po kompletní rekonstrukci, v ulici 28.pluku 12, v 5.nadzemním podlaží, v bytě je předsíň, wc, kuchyň, ložnice, koupelna s vanou a obývák. K bytu patří sklep 2m2 a střešní terasa 12m. V ceně je UPC internet 50+ . Byt je vhodný pro 2 osoby, max. s 1 dítětem, bez domácích zvířat. Pouze nekuřákům. V domě je výtah a pouze pro nájemníky soukromá posilovna zdarma. Dům se nachází v ulici plné vzrostlých stromů, kavárniček, restaurací a obchůdků. Stanice autobusů je hned před vedlejším domem. Velmi blízko se nacházejí dvě obchodní centra, OC Eden a OC Flora. Volné od 15.3.2020.

Beautiful bright apartment in a functionalist house from the 1930s, apartment in a house after complete reconstruction, in the street 28.pluku 12, on the 5th floor, the apartment has a hall, toilet, kitchen, bedroom, bathroom with tub and living room. The apartment includes 2m2 cellar and roof terrace 12m. The price includes UPC internet 50+. The apartment is suitable for 2 persons, max. With 1 child, without pets. Only non-smokers. The house has a lift and only for tenants private gym free. The house is located in a street full of tall trees, cafes, restaurants and shops. A bus station is just outside the house. Very close are two shopping centers, shopping center Eden and shopping center Flora. Available from 11.3.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590904
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.