Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 240 m² bez realitkyJanáčkovo Nábřeží, Praha - Smíchov

Janáčkovo Nábřeží, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné37 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce36 998 Kč


Mezonetový byt (č.14) se nachází v 5.patře činžovního původně secesního domu s výtahem přímo u Vltavy v centru města. Nabízí krásný výhled na historické centrum, Tančící dům a Národní divadlo, balkon a placené veřejné parkoviště či modré zóny. MHD včetně metra je v pěší dostupnosti. Na podlaží jsou dva 2 byty.

Dominantou apartmánu o celkové ploše 240 m2 jsou vysoké stropy a rozměrné světlé místnosti. Byt zahrnuje obývací pokoj s krbem, zvýšené podlaží=terasa s balkónkem směrem na Vltavu, kuchyň s jídelním koutem, komoru s pračkou a sušičkou, koupelna s rohovou vanou a WC, 1.ložnice s balkónem do vnitrobloku + šatní komoru, 2.ložnice s výhledem do parku + 2x šatní komoru, ve zvýšeném podlaží je pokoj + koupelna se sprchovým koutem a WC a 2x snížená komora. Kuchyň je plně vybavená včetně elektrických spotřebičů, byt nikoli.

Jde o kvalitní bydlení v prostředí na břehu řeky Vltavy, jen kousek od centra města s plnou občanskou vybaveností – nákupní a zábavní centrum Nový Smíchov je v pěší dostupnosti. Krásné procházky na romantický Petřín nebo po nábřeží na Kampu a Malou stranu.

The duplex apartment (no.14) is located on the 5th floor of an originally Art Nouveau apartment building with an elevator right by the Vltava River in the city center. It offers beautiful views of the historic center, the Dancing House and the National Theater, a balcony and paid public parking or the blue zone. Public transport, including the metro, is within walking distance. There are two 2 apartments on this floor.

The dominant features of the apartment with a total area of ​​ 240 m2 are high ceilings and spacious bright rooms. The apartment includes a living room with fireplace, raised floor = terrace with balcony towards the Vltava, kitchen with dining area, pantry with washer and dryer, bathroom with corner bath and toilet, 1st bedroom with balcony to the courtyard + wardrobe, 2nd bedroom with park view + 2x cloakroom, on the upper floor is a room + bathroom with shower and toilet and 2 lowered closet. The kitchen is fully equipped including all appliances, the apartment is not furnished.

It is a quality living in an environment on the banks of the Vltava River, just a short walk from the city center with full amenities - shopping and entertainment center Nový Smíchov is within walking distance. Beautiful walks to the romantic Petrin Hill or along the riverbank in Kampa and Mala Strana.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614631
Dispozice4+1
Dostupné od15. 5. 2021
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 279 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 223 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 344 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 342 m (4 min)
RestauraceNová paluba
🚶 68 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 418 m (5 min)
Škola
🚶 193 m (2 min)
Mateřská škola
🚘 1 516 m (2 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚘 1 120 m (2 min)
Hřiště
🚶 309 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.