Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyPodkovářská, Praha - Vysočany

Podkovářská, Praha - VysočanyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 9 m²
Měsíční nájemné22 000 KčUšetříte 1 000 Kč23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Dlouhodobě pronájmu nádherně slunný, kompletně zařízený byt 2+kk o ploše 55 m² s velkým balkonem (9 m²) v 2. NP cihlové novostavby Nová Harfa, ulice Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany (klidné a bezpečné prostředí, celý objekt je střežen ostrahou). Byt je rohový, orientovaný do velmi klidného vnitrobloku. Dispozice zahrnují vstupní chodbu s velkým úložným prostorem (vestavěná velká skříň 11m²), krásný světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním stolem s židlemi, sedací soupravou, obývací stěnou. V obývacím pokoji je i velkou výhodou umístění vestavěné sklopné postele (další lůžko) hned vedle obývací stěny. Kuchyň je vybavena všemi spotřebiči – sklokeramická deska, digestoř, trouba s grilem, myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. Ložnice je také kompletně vybavena. Koupelna s vanou, toaletou, pračkou. Z obývacího pokoje i z ložnice je vstup na velký balkon, kde je nádherný výhled do prostranství. Orientace oken na jihozápad s výhledem do zeleně. V pokojích vinylová podlaha a dlažba, dostatek úložného prostoru přímo v bytě, bezpečnostní dveře, kabelové TV připojení i možnost UPC vysokorychlostního internetového připojení. Bezproblémové parkovaní venku i v pronajatých podzemních garážích. V celém bytovém komplexu je zajištěna 24h ostraha.

Kousek od domu zast. tramvaje, pár minut na metro Vysočanská, Českomoravská, poblíž vlakového nádraží Praha – Libeň. Výborná dostupnost do centra (15min na Václavák, 20 minut na Anděl). V místě je supermarket Albert (přímo ve vnitrobloku), kavárna, pizzerie, prádelna, cyklostezka A26, velký nádherný park, fitness stezka Rokytka. Veškerá občanská vybavenost (školy, školky, poliklinika Vysočany), v blízkosti nákupní park Poděbradská a pár minut cesty nákupní galerie Harfa, nákupní centrum Fénix (10 minut, obchod. centrum + wellness). Široké možnosti volnočasových aktivit.

K dispozici pouze pro obyvatele je oploceno velké dětské hřiště, jedno malé fotbalové hřiště, pískoviště pro malé děti, venkovní pink ponk, horolezecká stěna pro děti, 10 min na venkovní/vnitřní bazén do Hloubětína, 15 min na Černý most (obchodní centrum, kino, wellness).

Ihned k nastěhování.

Měsíční nájem za byt: 22.000,- Kč + 4.000,- Kč zálohy za služby + 1.500 zálohy na elektřinu (popř. převod elektřiny na nájemce.

Vratná kauce 30.000,- Kč.

Byt je vhodný pro nekuřáky a bez zvířat. Při zahájení nájmu se hradí vratná kauce ve výši 30.000,- a současně i nájem na první měsíc včetně poplatků.

Pro doplňující informace či domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632856
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 9 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 345 m (4 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 259 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 161 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 807 m (4 min)
RestauraceLa Rocket
🚘 1 490 m (4 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 631 m (8 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 978 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 910 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚘 3 434 m (7 min)
Hřiště
🚶 46 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.