Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPetra Slezáka, Praha - Karlín

Petra Slezáka, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 6 m²
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Prostorný, hezký a světlý 2kk 51m byt v srdci Karlína, vše nově zrekonstruované a plně vybavené.

Plně vybavená kuchyň s novou kuchyňskou linkou s myčkou, indukci, digestoří, troubou a mikrovlnkou, celá kuchyň osvícena bodovkami. Na kuchyň navazuje obývací pokoj s velkým stolem a gaučem. V ložnici k dispozici postel a šatní skříň. Velmi hezká koupelna s podlahovým topením a topným žebříkem. Samostatný moderní záchod. Vše spojené chodbou a předsíní s bodovkami, velkou vestavěnou skříní a špajzkou + hrazda na cvičení. Samozřejmostí je nová lednička a pračka.

K bytu náleží velký sklep a vnitrobloková zahrada, kde se dá přes léto grilovat či pracovat (dosáhne sem wifi). Pokud máte možnost pracovat z domova, můžete být přes léto celý den venku na sluníčku.

Byt je v prvním 1.NP, ale okna začínají nad 2,1m, takže vám do oken nikdo nevidí. Okna jsou vybavena bezpečnostní folií.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost a vetší park. Do minuty pěšky je tramvaj Urxova a za 5 minut pěšky jste na metru Křižíkova.

Byt nabízím vybavený, oproti fotkám v bytu nebude pouze TV a psací stůl, takže zde zůstává mnoho skříní, oba stoly, gauč, velká postel, myčka, lednička, pračka...

Prohlídky od 1. března, začátek nájmu kdykoliv potom.

Přepis energií na sebe. Služby 2500 při dvou lidech. Kauce jeden měsíční nájem + služby.

Nice spacious appartment 2kk 51m in Karlin, after full renovation and fully equipped.

Fully equiped kitchen with dishwasher, induction stove, cooker hood, oven and microwave, spot lights in the ceiling. The kitchen fades into a living room with a couch and a large table. Bedroom offers a large bed and a wardrobe.

The toilet and a very nice bathroom (with bathroom heating and standalone electric heater) are separated. All these rooms are connected by a hallway with spotlight, a large built-in cabinet, pantry and a fitness rack.

This flat also offers a large cellar and a garden that you can use for some grilling or work during summer. Wifi reaches the garden, so if you can work form home, you can pretty much spend all summer working outside.

The flat is situated on the ground floor, however the windows start above 2.1 meters, so nobody can see into your flat. The windows are equipped with a security screen.

There is pretty much everything you need around the appartment, including a large park. There is a tram within one minute walk and a metro B - Krizikova within 5 minutes walk.

The flat is offered fully equipped, I will only take the TV and writitng desk, so all the wardrobes, tables, couch, a large bed, dishwasher, fridge, washing machine.

Available to take a look at the flat from 1.3.2024 and for rent anytime afterwards Energy payments would be transferred on you. Monthly deposit on building services 2500CZK, assuming 2 people in the flat. Advance deposit of 1 rent + services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu649045
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 6 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDUrxova
🚶 108 m (1 min)
PoštaPraha 86
🚶 745 m (9 min)
ObchodMůjobchod
🚶 105 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 455 m (5 min)
RestauraceProti Proudu
🚶 79 m (1 min)
LékárnaU slunce
🚶 319 m (4 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 266 m (3 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 1 485 m (5 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 369 m (4 min)
Hřiště
🚶 351 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.