Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyTusarova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Tusarova, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný a zrekonstruovaný byt 3+kk s podlahovou plochou 78m2, balkónkem 2m2 a sklepem 8m2 v Praze 7 - Holešovicích.

Byt je situován v 6. nadzemním podlaží činžovního domu s výtahem, je světlý a dispozičně velmi dobře řešený. V blízkém okolí je výborná občanská vybavenost – kavárny, restaurace, holešovická tržnice, Billa, Penny, pošta, školy/školky a hřiště, Alza či Mall. V rámci dopravy v docházkové vzdálenosti do 5ti minut jsou tramvaje číslo 1, 12, 14 a 25 a do 10min Metro Vltavská.

Byt prošel v roce 2017 kvalitní rekonstrukcí a má nový plynový kotel (Vaillant) na vytápění, ohřev vody a vaření, komplet novou koupelnu, kuchyň na míru se spotřebičemi (lednička LG, myčka, trouba a sporák Bosch, mikrovlnka Whirpool, vinotéka) a vestavěné skříně. Pro milovníky domácího kina je zabudované promítací plátno v knihovně.

Prostor sestává ze vstupní haly, odkud vedou dveře na separátní toaletu, na balkónek, do komory, do menšího pokoje, do koupelny a prostorného obývacího pokoje s kuchyní. Do hlavní ložnice je pak vstup přímo z kuchyně/obýváku a v ložnici je k dispozici šatna. V koupelně jsou 2 umyvadla a prostorná vana, ve které se lze velmi pohodlně sprchovat, a pračka se sušičkou (LG). Druhý menší pokoj je orientován do klidného vnitrobloku, může být vhodný jako dětský pokoj.

V bytě je dostatek úložných prostor (botníky v hale, knihovna v obýváku či šatna v ložnici, velká skříň v druhém pokoji), případně poslouží sklep 8m2, který je bezpečnostně zajištěný (Adlo konstrukce).

Je nabízen vybavený tak, jak je vidět na fotkách. K dispozici ihned.

Nabízí přímí majitelé, takže Vám odpadá provize RK. Vratná kauce jsou 2 měsíční nájmy, min. 50 000

Co se poplatku týká, tak jsou 2000 mesicne pro 3 osoby (voda, odpad, atd.) + energie (plyn a elektrina) + internet, ktere se prepisi na najemce.

We are offering amazing and reconstructed flat 3+kk with the size of 78m2 with a small balcony 2m2 and cellar 8m2 in Prague 7.

The Flat is on the 6th floor in a house with a lift, very bright and has very convenient floor layout. Close by you can find everything you need - coffeeshops, restaurants, the Holesovice market, grocery stores such as Billa and Penny, school and nurseries, playgrounds, Alza and Mall. In terms of public transport it is 5 mins to nearest tram such as Tram number 1, 12, 14 and 25 and you get to Metro station Vltavska (red line) within 10 minutes.

The flat was properly reconstructed in 2017 and has a new gas boiler for heating and cooking (Vaillant), completally new bathroom as well new kitchen with appliances (fridge, dishwasher, cooker and oven, small winery storage). There is also a screen inbuild in he library so it can be used for screening with projector.

When entering the flat you get to the hall from where you get to seperate toilet, to the balcony, into small storage room, smaller room, bathroom and spacious living room with kitchen corner. Into the master bedroom you get from living room/kitchen and as part of the master bedroom there is cloakroom. In the bathroom there are 2 sinks and spacious tub where it is also very comfortable to shower. There is also washing machine together with the drier combined. Second room is oriented into the Inner block of the houses, ideal for a kids room.

There is plenty of storage in the flat (big shoe cabinet, library in the living room, cloakroom in the master bedroom, big wardrobe in the 2nd room). There is also cellar available which is properly secured (Adlo construction).

The flat is offered equipped as seen on the photos. Available now.

It is offered directly by the owners so you do not pay any provision to real estate agency. The deposit is 2 monthly rent payments, min 50 000.

In terms of fees they are 2000/monthly for 3 people (water, waste disposal, etc.) + energies (gas and electricity) + internet which will be registered under the lessee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693862
Dispozice3+kk
Dostupné od26. 11. 2021
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDArgentinská
🚶 279 m (3 min)
PoštaPraha 74
🚶 317 m (4 min)
ObchodMall.cz
🚶 94 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 502 m (6 min)
RestauraceKolkovna Argentinská
🚶 132 m (2 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 224 m (3 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 217 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 369 m (4 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 678 m (8 min)
Hřiště
🚶 176 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.