Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyBetlémská, Praha - Staré Město

Rezervováno
Betlémská, Praha - Staré MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Vratná kauce70 000 Kč


Nabízím prostorný a zařízený byt o dispozici 3+1 ve 2. patře zrekonstruovaného historického domu v ulici Betlémská. V domě je výtah a zabezpečený vstupní systém s videotelefonem. Nachází se v klidné a výhodné lokalitě jen pár kroků od veškeré občanské vybavenosti.

Jedná se o velmi světlý byt s okny orientovanými na východ-západ s pěkným výhledem na staré město. Jsou dvě ložnice, velké moderní otevřené kuchyně, prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou a další samostatnou toaletu. V celém bytě jsou dřevěné podlahy.

Vybavení bytu: 2 postele, pracovní stůl, samostatná šatní skříň, velká vestavěná skříň, komoda, gauč, tv, konferenční stolek, kuchyňský stůl, kuchyňské spotřebiče (plynová varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednice s mrazákem), plynový kotel a pračka.

*** Prosím pouze pro CZ, občany EU nebo osoby s povolením k dlouhodobému pobytu. Nemam zajem na realitní kanceláře, Airbnb nebo krátkodobé pronájmy ***

Poplatky na sluzby včetně vody 1500 Kč/mes./os. Nezahrnuje vlastní spotřebu elektřiny a plynu které budou převedeny na nájemce. Vratna kauce 2 měsíční nájem. Prosíme nekuřáci a bez domácích mazlíčku.

Spacious and furnished apartment on the 2nd floor of a reconstructed historical building on Betlemska street, old town. The house has a lift and secured entrance system and is in a quiet location few steps away from the river, old town square, transport and all civic amenities.

The apartment has lots of light with large windows facing east-west and nice views onto the old town. There are 2 bedrooms, a big open kitchen, spacious bathroom with separate shower & bathtub and additional separate toilet.

Furnishing includes: 2 beds (180x200 and 160x200), working desk, wardrobe, large built-in closet, chest of drawers, couch, TV, coffee table, kitchen table & chairs, kitchen appliances (gas cooker, oven, microwave, dishwasher, fridge/freezer), gas/heating boiler and washing machine. Parking possible in resident blue zones for Prague 1 for residents with permanent address (1200kc/year).

*** Please only for Czech, EU citizens or foreigners with long-term residency permit and stable employment in the Czech Republic. No agencies, Airbnb or short-term rental services ***

Monthly service fees including water, garbage and maintenance of common spaces is 1500 Kc/month/person. This does not include own consumption of electricity & gas which will be transferred to the tenant. Refundable security deposit of 2 months equivalent rent. Non-smokers and no pets please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu708471
Dispozice3+1
Dostupné od2. 1. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlovy lázně
🚶 248 m (3 min)
PoštaPraha 01
🚶 671 m (8 min)
Obchodminimarket
🚶 89 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 424 m (5 min)
RestauraceRED Pif
🚶 19 m (0 min)
LékárnaLékárna U Svatého Vavřince
🚶 264 m (3 min)
ŠkolaUhelný trh
🚶 437 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 567 m (7 min)
SportovištěFitness Vagon
🚶 463 m (6 min)
Hřiště
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.