Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyKrymská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Krymská, Praha - VršoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 840 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím prosvětlený byt 2+kk po právě dokončené kompletní rekonstrukci k pronájmu v Krymské ulici v pražských Vršovicích. V bezprostřední blízkosti tramvajová zastávka Krymská, nedaleko stanice metra A - Náměstí Míru. Dům je z roku 1911 ve stylu secese, v domě není výtah. Dispozice bytu je 2+kk, má obývací pokoj s kuchyní a spíží, ložnici, koupelnu a předsíň. V ložnici jsou renovované dřevěné parkety a v obývacím pokojí s kuchyní nová dřevěná podlaha. Kuchyň je vybavena novou myčkou, dřezem, elektrickou varnou deskou, digestoří a lednicí. Poplatky pro dvě osoby činí měsíční záloha 2840,- na ohřev teplé vody a vytápění, studenou vodu, odvoz odpadu, osvětlení a úklid domu. V poplatcích není zahrnut internet ani odběr elektřiny, ten se řeší přepisem elektroměru na nového nájemce. Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. K dispozici k nastěhování od 1.7.2022. Kvůli novým a nově renovovaným dřevěným podlahám preferuji zájemce bez domácích mazlíčků.

I would like to offer recently renovated apartment for rent in Krymská street, in Prague 10-Vršovice. Tram stop Ruská and Krymská located nearby, close to metro station Náměstí Míru (line A). There is one bedroom with renovated wooden floor, living room with the kitchen (including dish washer, fridge, etc.) and pantry, bathroom . The apartment is on the 5th floor and there is no elevator in the house yet.

Lease amount 20.000,- CZK per month. For flat heating and water heating, cold water, household waste collection, house maintanance, etc....there is a charge approx.2840,-CZK per month per 2 person. Charge for electricity and internet connection not included..

Refundable deposit = 1 month rent. The apartment is available from 1st April 2022. I prefer those who are interested in long-term renting and tenants without pets that could scratch the new wooden floor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu712154
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 285 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚘 786 m (2 min)
Obchod
🚶 280 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 437 m (5 min)
RestauraceAnsámbl
🚶 58 m (1 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 624 m (7 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 411 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Slovenská
🚶 449 m (5 min)
Sportoviště
🚶 461 m (6 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 424 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.