Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 96 m² bez realitkyRadešovská, Praha - Šeberov

Radešovská, Praha - ŠeberovVybaveno • Parkování
Měsíční nájemné23 700 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce47 400 Kč


Nabízíme dvougenerační bydlení v zástavbě rodinných domků s vlastním vjezdem a zahradou v atraktivní lokalitě na Praze 4 V Hrnčířích.

Jde o pronájem zcela vybaveného bytu 4+kk +hala, o rozloze 96 m2 se samostatným vchodem, zahradou a terasou o rozloze 150m, uzamykatelnou komorou na nářadí, či kola a dvěma parkovacími místy přímo na pozemku za brankou.

V bytě se nachází prostorná vstupní hala s vestavěnými úložnými skříněmi, velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou včetně myčky, elektrického sporáku , trouby a lednice, jídelního stolu se židlemi a dvěma komodami. Dále se v bytě nachází prostorná koupelna včetně pračky a samostatné WC. V bytě je dále plně zařízená ložnice (postel, noční stolky, komoda) a dvě další místnosti.

Ve všech místnostech jsou vytápěné plovoucí podlahy, v koupelně je položena vytápěná dlažba. Dobrá dopravní dostupnost. V místě je MHD, bus na metro na Opatov 7 minut, do Průhonic, či Kunratic 8 minut. V místě jsou dvě restaurace, kavárna, dvě vinotéky, potraviny, 2 bistra, pekárna, lékař, tenisové kurty, hřiště, školka ,kadeřnictví a také řada cyklostezek a běžeckých drah. Cena za nájem bytu je 23700Kč. Poplatky 1800 za připojení k netu a kabel.televizi , včetně pojištění, odvozu popelnic a údržba zahrady a dále pak 4000Kč poplatky za elektřinu, vodu a teplo . Požadujeme kauci v ceně dvou nájmů.K dispozici volné od srpna.

We offer a two-generation housing development of family houses with their own entrance and garden in an attractive location in Prague 4, V Hrnčíří. 10mints to subway Opatov with bus. It is 4+kk(96 sq.m) with terrace and private garden (150 sq.m) is situated on the 1rd floor of brick new building with separate entrance. In the flat are four rooms. 3 bedroom and big living room with kitchen. Flat is after reconstruction.Completely equiped- new kitchen , electric oven, digestor, microwave, big storage space in wardrobes in hall, bedroom with doublebed ,parquet and paving, heated floor,..Parquet, WC separated, showerbath in bathroom, Internet connection, cable TV and gardenmaintenance is included. Quiet location. There are two parking spaces.Apartment can be retrofitted. Available rent since August. Very good transport links to the metro Opatov - 9 minutes. Rent CZK 23700 plus fees CZK 1800. Electricity fee is paid separately.. 2 month deposit. We speak english and germany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718219
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha96
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Předzahrádka 150 m²
Balkón
Parkování
MHD 4 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDHrnčířský hřbitov
🚘 1 723 m (4 min)
PoštaVestec
🚘 3 837 m (7 min)
ObchodPotraviny u rychty
🚘 1 299 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 413 m (10 min)
RestauraceEL ASADOR Argentinská restaurace
🚘 1 326 m (4 min)
LékárnaLékárna Šeberov
🚘 2 664 m (5 min)
ŠkolaZŠ V Ladech
🚘 3 108 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 3 644 m (7 min)
SportovištěSportoviště obce Vestec
🚘 3 846 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 090 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.