Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyBulharská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Bulharská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Prostorný byt v 1. patře krásného prvorepublikového domu s přátelskými sousedy, v tiché lokalitě. Ideální pro rodinu s dětmi, veškerá společenská vybavenost je v pěší vzdálenosti včetně spádové školky a školy, sportoviště, plaveckého bazénu, nákupního centra, kaváren a restaurací. Hned za domem ve vnitrobloku se nachází nové dětské hřiště, na které je výhled přímo z balkonu.

Dispozice 3+1 s třemi světlými prostornými pokoji, samostatnou kuchyní, toaletou, koupelnou a balkonem o výměře 2m2. Částečně vybavený.

Vytápění je řešeno plynovými wawkami ve dvou pokojích a elektrickým žebříkem v koupelně. Průchozí pokoj, kuchyně a toaleta samostatné vytápění nemá, ale lze jednoduše vytopit z ostatních pokojů. V koupelně se nachází samostatný elektrický kotel na vodu, který je možno regulovat, v kuchyni je k dispozici průtokový ohřívač.

Částečně vybaveno nábytkem (vše, co je na fotografiích), veškerými kuchyňskými spotřebiči (plynový sporák, elektrická trouba, myčka, lednice) a kombinovanou pračkou se sušičkou. Lze se individuálně domluvit na odstranění/doplnění. K dispozici máme také zánovní moderní sedačku do obývacího pokoje, nábytek na balkón či větší jídelní stůl.

Dům prošel nedávnou rekonstrucí, má novou fasádu, repasovaná okna a elektrický zvonek s telefonem. K bytu také náleží nový zděný sklep, který je plně k dispozici.

Dojezdnost do centra metrem z blízké stanice Flora, tramvají ze stanice Orionka nebo autobusem 135 ze zastávky vzdálené 2 minuty chůze. Parkování je možné přímo před domem v modrých zónách.

Preferujeme dlouhodobé nájemce s pojištěním odpovědnosti. Vítáme jakoukoli národnost, vyznání i rodinnou situaci. Domácí zvíře po domluvě.

------

Poplatky za energie (orientačně pro 2 dospělé + 2 děti): 2 000 Kč voda a služby (odvoz odpadu, úklid společných prostor) - roční vyúčtování dle reálné spotřeby

Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Aktuální zálohy nastaveny na 1 500 Kč za plyn a 1 900 Kč za elektřinu (orientačně pro 2 dospělé + 2 děti).

Celkové orientační náklady: 30 400 Kč / měsíc

------

Prohlídky jsou možné v následujících časech:

pondělí 8. 8. 17:00 - 20:30

Ve zprávě prosím rovnou uvěďte 1 - 2 preferované časy.

Byt je k dispozici od 1. 9. 2022.

Spacious apartment in the second floor of a beautiful first-republic building with friendly neighbours in a quiet location. Large refurbished windows ensure a lot of light throughout the day.

Disposition 3+1 with three spacious rooms, a separated kitchen, a toilet, a bathroom and a balcony of 2m2. A recently reconstructed brick cellar is free to use, too. Windows in one of the rooms, as well as the balcony, lead to a nice green courtyard, a sports area and a playground. Others lead to a quiet one-way street Bulharska with very limited traffic. A shared space with a common front garden and concrete backyard is accessible to all residents.

Heating is managed by WAW gas heaters in two rooms and an electrical heating ledder in a bathroom. The interconnecting room, the kitchen and the toilet do not have independent heating, it is possible to heat them up through the other rooms, though. The bathroom is also equipped with an electric boiler and the kitchen with a smaller water heater.

Partially furnished with furniture (everything in the photos), all kitchen appliances (gas cooker, electric stove, dishwasher, fridge) and a washer-dryer. Additional furniture (large modern sofa, bigger kitchen table, sofa on the balcony) or removal some of the items upon discussion.

There are all necessary civic amenities in a walking distance - a kindergarten, an elementary school, smaller groceries and TESCO, a policlinic, coffee shops, and restaurants. Great accessibility to the city center from the nearby tram (Orionka) and bus (Na Míčánkách) stops. The closest metro station is Flora, reachable in 10 mins by foot.

We prefer long-term tenants of all backgrounds, nationalities, cultures, religions and family situations. Liability insurance is a must. Pet is upon discussion.

------

Fees for energy (estimated for 2 adults and 2 kids): 2 000 CZK water and shared services - annual balance sheet will be provided

Electircity and gas bills will be transferred to the tenant. Current deposits set at 1 500 CZK for gas and 1 900 CZK for electricity (estimated for 2 adults and 2 kids).

Total estimated costs: 30 400 CZK / month

------

Visits are available in the following times:

Monday August 8, 17:00 - 20:30

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723910
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKodaňská
🚶 237 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚘 870 m (3 min)
Obchod
🚶 192 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 620 m (7 min)
RestauraceU báby
🚶 114 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 618 m (7 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 433 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 348 m (4 min)
Sportoviště
🚶 587 m (7 min)
Hřiště
🚶 230 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.