Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 29 m² bez realitkyAngelovova, Praha - Modřany

Angelovova, Praha - ModřanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízíme pronájem prosvětleného bytu (okna orientována na jižní stranu) s dispozicí 1+1 (viz foto) o celkové rozloze 29 m2 v 5. patře panelového domu s výtahem.

Z chodby za vstupními dveřmi, ve které je dostatek prostoru na skříň či botník, je vstup na samostatné WC, do koupelny a do hlavní obytné místnosti skrze kterou se vchází do kuchyně s kuchyňskou linkou. Byt disponuje odhlučněnými bezpečnostními dveřmi a je částečně vybaven (dovybavení/dovyklizení dle domluvy). Bytová jednotka neprošla rekonstrukcí, má tedy původní jádro, které prošlo revitalizací, byt je čerstvě vymalovaný a byly položeny nové PVC podlahy (v obývací místnosti plovoucí podlaha). K bytu přísluší sklep o velikosti 2 m2 v suterénu domu.

Lokalita má velmi dobrou dopravní dostupnost - parkování v přilehlých ulicích je zdarma a v blízkosti se nachází autobusová (vzdálenost 400 m/5 minut chůze) a tramvajová (vzdálenost 450 m, 6 minut chůze) zastávka Modřanská rokle. V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost - školy, školky, pošta, restaurace, zdravotní zařízení, lékárny, obchody (supermarket přímo naproti domu), fitness, bruslařská dráha a cyklostezky, přírodní památka Modřanská rokle atd.

Byt je ideální pro 1 osobu (či pár). Měsíční náklady činí: 10.000 Kč nájemné + 4.000 Kč/osoba jako zálohy za služby (spotřeba vody, odpad, topení, el. a úklid ve spol. prostorách, spotřeba elektřiny). V poplatcích není zahrnut internet. Při podpisu smlouvy je nutné uhradit 1. nájemné vč. záloh a kauci ve výši 10.000 Kč. Doporučujeme prohlídku.

We offer for rent a bright apartment (windows oriented to the south side) of ​​29 m2 with a disposition 1+1 (see photos) located on the 5th floor of a block of flats (elevator available).

From the corridor behind the entrance door, in which there is enough space for a wardrobe or a shoe rack, there is an entrance to a separate toilet, to the bathroom, and to the main living room through which you enter the kitchen with a kitchenette. The apartment has a soundproof security door and is partially equipped (additional/removal of present equipment by agreement). The apartment unit has not been renovated, so it has an original formica that has undergone a revitalization, it is freshly painted and new PVC floors have been laid (there is a floating floor in the living room). The apartment has a cellar of 2 m2 in the basement of the house.

The location has very good transport accessibility - parking in the adjacent streets is free and there is a bus (distance 400 m/5 minutes walk) and tram (distance 450 m, 6 minutes walk) station Modřanská rokle nearby. All civic amenities are available in the vicinity - schools, kindergartens, post office, restaurants, medical facilities, pharmacies, shops (supermarket directly opposite the house), fitness, skating rink and cycle paths, natural monument Modřanská rokle, etc.

The apartment is ideal for 1 person (or a couple). The monthly costs are: 10,000 CZK rent + 4,000 CZK/person as a deposit for services (water consumption, waste, heating, electricity, and cleaning in communal areas, electricity consumption). Internet is not included in the fees. When signing the contract, it is necessary to pay the 1st rent incl. 1st advance payment of services, and a deposit in the amount of CZK 10,000. We recommend a tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu746810
Dispozice1+1
Dostupné od20. 10. 2022
Podlaží6
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha29
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Sklep 2 m²
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDModřanská rokle
🚶 481 m (6 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 582 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 223 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 900 m (5 min)
RestauraceSázava
🚶 196 m (2 min)
LékárnaScarabeus
🚘 1 721 m (4 min)
Škola
🚶 288 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 527 m (6 min)
Sportoviště
🚶 375 m (5 min)
Hřiště
🚶 330 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.