Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKubova, Praha - Karlín

Kubova, Praha - KarlínMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Tento stylový a světlý byt s výhledem na Vítkov se nachází ve 3. patře cihlového domu v Karlíně, nedaleko metra Invalidovna a Křižíkova. Je po celkové a velmi zdařilé rekonstrukci a je kompletně vybaven, včetně nové kuchyňské linky se spotřebiči (el. trouba, digestoř, indukční deska, lednice s mrazákem, myčka). Ložnice je přístupná z obývacího pokoje a je zařízena zcela novou postelí, nočními stolky a lampičkami. Koupelna se sprchovým koutem je přístupná z chodby, toaleta je zvlášť. K dispozici komora a úložný prostor nad koupelnou. V bytě jsou rovněž instalovány nové rozvody elektřiny a plynu. Vytápění bytu zajišťuje nový plynový kotel s termostatem. Přímo u domu je park Lyčkovo náměstí. Zastávka tramvaje Urxova 5 min pěšky, metro Invalidovna a Křižíkova 10 min pěšky, centrum 20 min pěšky. Nájem 25.000,- Kč, poplatky 2400,- Kč, vlastní spotřeba elektro a plynu.

This stylish and bright apartment with a view of Vítkov is located on the 3rd floor of a brick building in Karlín, near the metro station Invalidovna and Křižíkova. It is after a complete and very successful reconstruction and is fully equipped, including a new kitchen with appliances (electric oven, hood, induction hob, fridge with freezer, dishwasher). The bedroom is accessible from the living room and is furnished with a brand new bed, bedside tables and lamps. The bathroom with shower is accessible from the hallway, the toilet is separate. There is a storage room and a storage space above the bathroom. The apartment also has new electricity and gas wiring installed. The apartment is heated by a new gas boiler with thermostat. Right next to the house is the park Lyčkovo náměstí. Tram stop Urxova 5 min walk, metro Invalidovna and Křižíkova 10 min walk, the center 20 min walk. Rent 25.000,- CZK, fees 2400,- CZK, own consumption of electricity and gas.

This stylish and bright apartment with a view of Vítkov is located on the 2nd floor of a brick building in Karlín, near the metro station Invalidovna and Křižíkova. It is after a complete and very successful reconstruction and is fully equipped, including a new kitchen with appliances (electric oven, hood, induction hob, fridge with freezer, dishwasher). The bedroom is accessible from the living room and is furnished with a brand new bed, bedside tables and lamps. The bathroom with shower is accessible from the hallway, the toilet is separate. There is a storage room and a storage space above the bathroom. The apartment also has new electricity and gas wiring installed. The apartment is heated by a new gas boiler with thermostat. Right next to the house is the park Lyčkovo náměstí. Tram stop Urxova 5 min walk, metro Invalidovna and Křižíkova 10 min walk, the center 20 min walk. Rent 24,500 CZK (including fees), own consumption of electricity and gas (ca 3,000 CZK).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu764814
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 3. 2024
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDUrxova
🚶 356 m (4 min)
PoštaPraha 86
🚘 1 175 m (4 min)
ObchodPotraviny U Kačenky
🚶 203 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 581 m (7 min)
RestauraceKarlínská pivnice
🚶 238 m (3 min)
LékárnaU slunce
🚶 444 m (5 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 101 m (1 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 1 369 m (5 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 495 m (6 min)
Hřiště
🚶 26 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.