Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 96 m² bez realitkyStroupežnického, Praha - Smíchov

Stroupežnického, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 8 m² • Terasa 18 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 400 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce58 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný, velmi světlý byt 3+1 s podlahovou plochou 96m2 (bez teras) se dvěma terasami (8m2 a 18m2), v šestipodlažním cihlovém domě na Praze 5, Smíchově.

Byt je umístěn v posledním, 6. patře s výtahem (nikoli půdní byt). Má podlahovou plochu 96 m2, skládá se z velkorysého obývacího pokoje, který je spojen s kuchyní, jídelnou a špajzem; ložnice a dalšího pokoje, který je nyní řešen jako pracovna; koupelny (s vanou i sprchovým koutem) se záchodem; dalšího samostatného záchodu. V bytě je taktéž spousta úložného prostoru.

Byt je po rekonstrukci a je zcela a nadstandardně zařízen. Nachází se zde mimo jiné plně vybavená kuchyň, pračka a sušička. V bytě je nainstalována klimatizace.

Bohužel vstup do bytového domu, stejně tak samotný bytový dům je v původním stavu a není tak příliš pěkný (až na zrekonstruovaný výtah).

Okna jsou orientována na západ a východ. Výhled z bytu je jak do ulice Stroupežnického, tak i na centrum včetně Emauzů (obě strany mají svojí terasu).

Bytový dům se nachází ve snadno dostupné části Prahy 5, jednotky minut chůze od stanice metra Anděl (linka B), zastávky autobusů a tramvají. V okolí je mnoho nákupních míst včetně nákupního centra Nový Smíchov, malé obchody s lokálním i zahraničním zbožím, široké spektrum restaurací (včetně Manifesta za rohem) a kaváren (příkladem Kavárna co hledá jméno).

Kousek od bytu se nachází park Mrázovka, Petřín a směrem k Vltavě poté tzv. náplavka, která nabízí místo pro odpočinek, ale taktéž je začátkem cyklostezky kolem Vltavy.

Topení, ohřev vody zajišťuje elektrický kotel v suterénu domu.

Zálohové poplatky – služby pro dům (komunální odpad, úklid, elektřina, výtah) a zálohové platby za energie v bytě - teplo, teplou a studenou vodu (ty předepisuje SVJ podle předchozí spotřeby) - 5 200 Kč za jednu osobu, každá další osoba + 1 200 Kč.

Odběr elektřiny bude přepsán na nájemce. Taktéž internet si nájemce hradí a zařizuje podle svých preferencí (oboje cca 2 000 Kč/měsíc).

Celková cena se skládá z: nájmu ve výši 28 000 Kč + poplatků ve výši 6 400 Kč (za dvě osoby) + elektřiny v bytě a internetu ve výši cca 2 000 Kč, celkem tedy 36 400 Kč

Parkování před domem na modrých zónách.

Vratná kauce ve výši 58 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu770069
Dispozice3+1
Dostupné od15. 5. 2023
Podlaží6
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha96
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 18 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 8 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDAnděl
🚶 50 m (1 min)
PoštaPraha 53
🚶 538 m (6 min)
ObchodMervartovo Pekařství
🚶 270 m (3 min)
BankaSberbank
🚶 135 m (2 min)
RestauracePerón
🚶 44 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 73 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Na Zatlance
🚶 508 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 666 m (8 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 652 m (8 min)
HřištěTime Out
🚶 419 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.