Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkySmržových, Praha - Vysočany

Smržových, Praha - VysočanyMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 7,8 m²
Měsíční nájemné20 500 KčUšetříte 4 000 Kč24 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce20 500 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk, o celkové výměře 51 m², ve 2. nadzemním podlaží novostavby s výtahem na Praze 9 - Vysočany, poblíž metra Kolbenova. Byt je pronajímán nezařízený nábytkem a Vy si tak můžete interiér zařídit podle vlastního stylu. V rohu obývacího pokoje je umístěna kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice, trouba, indukční deska, digestoř, myčka). Z místnosti je umožněn vstup na nadstandardně prostorný a kompletně zastřešený balkon na kterém si budete moct dopřát chvíle odpočinku. Samostatná místnost pro pračku a šatní skříň. Příjemným bonusem této nemovitosti je rekuperace, která zajistí zdravé a úsporné bydlení. Dům se pyšní energetickou náročností třídy A – mimořádně úsporná.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je ihned k nastěhování.

Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. Kousek od domu se nachází tramvajová zastávka a stanice metra B - Kolbenova. Během chvilky se dostanete do parku Zahrádky, jehož součástí je kvalitně vybavené venkovní fitness zasazené do povodí říčky Rokytka. Park disponuje dřevěnými cvičebními prvky, které nabízejí možnost posilování a protahování vlastní vahou i originálními doplňky, například na žebřinách, hrazdách a bradlech. Kolem parku také prochází stejnojmenná cyklostezka.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 3.011 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.

We offer for rent a 2+kk apartment, with a total area of 51 m², on the 2nd floor of a new building with an elevator in Prague 9 - Vysočany, near the Kolbenova metro station. The apartment is rented unfurnished, so you can decorate the interior according to your own style. In the corner of the living room there is a kitchen unit with built-in appliances (fridge, oven, induction hob, hood, dishwasher). From the room it is possible to enter the above-standard spacious and completely covered balcony where you can enjoy a moment of rest. Separate room for washing machine and wardrobe. A pleasant bonus of this property is the recuperation, which will ensure a healthy and economical living. The house boasts class A energy efficiency - extremely economical.

The property is intended exclusively for long-term rental and is ready to move in immediately.

The location offers excellent civic amenities and transport accessibility. There is a tram stop and metro station B - Kolbenova not far from the house. In no time you will reach Zahrádky park, which includes a well-equipped outdoor fitness center set in the Rokytka river basin. The park has wooden exercise elements that offer the possibility of strengthening and stretching with your own weight as well as original accessories, for example on ladders, bars and parallel bars. A bicycle path of the same name also passes around the park.

Price note: Service charges incl. household and liability insurance is CZK 3,011/month + electricity, which will be transferred to the tenant. When signing the contract, the tenant pays the first rent, as well as the reservation and a refundable deposit in the amount of one monthly payment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu772157
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 3. 2023
Podlaží2
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
MHD 1 minuta autem
Balkón 7,8 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKolbenova
🚶 516 m (6 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 597 m (3 min)
ObchodAsijské potraviny
🚶 549 m (7 min)
BankaČSOB
🚘 1 580 m (3 min)
Restauracehttps://www.stazionefelicita.cz/
🚶 628 m (8 min)
LékárnaLékárna WPK
🚘 3 409 m (6 min)
Škola
🚘 1 358 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 884 m (4 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 350 m (4 min)
Hřiště
🚶 5 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.