Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyPod Kesnerkou, Praha - Smíchov

Pod Kesnerkou, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 1,5 m²
Měsíční nájemné13 000 KčUšetříte 1 000 Kč14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Podívejte se na video!

Nabízím k pronájmu světlý, čerstvě zrekonstruovaný přízemní byt v samostatně stojícím rodinném domě, kde je celkem 8 nájemných bytů. Byt má 1 pokoj s vestavěným patrem, kuchyni, WC s koupelnou (sprchou). Byt má následující vybavení: kuchyňská linka, lednice, pračka (ta se nachází v komoře sousedící s bytem, komora je použitelná také jako sklad pro věci nájemníka).

Byt má vlastní bojler na ohřev teplé vody, vytápění je společné na dům, stejně tak přívod pitné vody. V poplatcích jsou všechny poplatky kromě internetu - na nájemníkovi, co si zařídí.

Velmi klidná lokalita, stojí uprostřed lesa, přitom kousek do centra. Výborná dopravní dostupnost do centra, tramvaj pět minut pěšky, bus dvě minuty pěšky, Anděl do 15 minut. Občanská vybavenost v místě.

K dispozici je zahrada s udírnou, grilem.

Parkování na ulici, případně za příplatek je možné se dohodnout na parkování auta/motorky na vlastním parkovišti hned u domu. V domě je rovněž místnost pro úschovnu kol.

Byt je ideální pro jednu osobu.

K dispozici sauna v domě, za drobný poplatek 200 Kč za použití.

Hledám klidné nájemníky, nekuřáky, na dlouhodobý pronájem (maximálně pro 2 lidi, lépe pro jednoho člověka).

K dispozici privátní menší komora v přízemí hned vedle bytu, na uskladnění věcí. V této místnosti se i nachází pračka.

Nájem 13.000 Kč měsíčně, poplatky za služby, vodu, ele a teplo 3.000 Kč měsíčně (poplatky počítány v případě bez domácích mazlíčků a pro 1 osobu; v poplatcích není jedině internet, jinak vše). Vratná kauce 20.000 Kč. Nájemní smlouva na dobu určitou, min. na 1 rok, nájem se platí na daný měsíc dopředu. Při podpisu smlouvy je splatných 36.000 Kč (16.000 Kč nájem a 20.000 Kč jistina).

Prohlídky se konají tento týden, kontaktujte mě pro potvrzení.

Look at the video!!!

I offer for rent a bright, very well-maintained and just renovated, ground-floor apartment in a detached family house, where there are a total of 8 rental apartments. The apartment has 1 room with built-in sleeping floor, kitchen, toilet with bathroom (shower). The apartment has the following equipment: kitchen unit, refrigerator, washing machine (it is located in the private chamber adjacent right to the apartment, the chamber can also be used as a storage room for the tenant's belongings).

The apartment has its own boiler for heating hot water, the central heating is common to the house, as well as the drinking water supply. The fees include all fees except the internet - it's up to the tenant to arrange.

Very quiet location, in the middle of the forest, yet a short distance to the center. Excellent transport accessibility to the center, tram five minutes on foot, bus two minutes on foot, Anděl within 15 minutes. Civic amenities on site.

There is a garden with a smokehouse and a grill.

Parking on the street, or for an additional fee, it is possible to agree to park a car/motorcycle in your own parking lot right next to the house. The house also has a room for storing bicycles.

The apartment is ideal for one person.

Available sauna in the house, for a small fee of 200 CZK per use.

I am looking for quiet tenants, non-smokers, for long-term rent (maximum for 2 people, better for one person).

A private smaller storage room is available on the ground floor right next to the apartment, for storing things. There is also a washing machine in this room.

Rent 13,000 CZK per month, fees for services, water, electricity and heat 3,000 CZK per month (fees calculated in the case without pets and for 1 person; only internet is not included in the fees). Refundable deposit of CZK 25,000. Lease agreement for a fixed period, min. for 1 year, the rent is paid for the given month in advance. At the time of contract signature, 36,000 CZK is payable (16,000 CZK rent and 20,000 CZK deposit).

Tours are this week, contact me to confirm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu784491
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od25. 5. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha20
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 1,5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDFranty Kocourka
🚶 256 m (3 min)
PoštaPraha 55
🚘 2 411 m (10 min)
ObchodŽabka
🚶 319 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 1 832 m (8 min)
RestauraceU Svaté Anny
🚶 311 m (4 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚶 497 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Radlická
🚶 714 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Nad Laurovou
🚶 520 m (6 min)
SportovištěSK Motorlet
🚶 472 m (6 min)
Hřiště
🚶 402 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.