Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyKubelíkova, Praha - Žižkov

Kubelíkova, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné30 000 KčUšetříte 6 000 Kč36 000 Kč

+ Poplatky za služby1 960 Kč
+ Poplatky za energie2 460 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Vítejte u mého inzerátu na pronájem krásného bytu 3+kk v Praze! Tato nemovitost se nachází v klidné části města, na adrese Kubelíkova 1208. Byt se nachází v cihlové budově ve velmi dobrém stavu.

Celková plocha bytu je 80 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dispozice bytu je 3+kk, což znamená, že se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní a dvou samostatných ložnic. Byt je plně vybavený včetně pračky, sušičky, myčky, ložního prádla, kuchyňských potřeb, takže vám nebude chybět žádný komfort a pohodlí. V celém bytě je podlahové topení.

Tento byt se nachází na prvním patře čtyřpatrové budovy. Okolí je klidné a tiché, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v centru města.

V okolí nemovitosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava. Městská hromadná doprava je v docházkové vzdálenosti, takže se snadno dostanete kamkoliv potřebujete.

Pokud hledáte krásný byt v klidné části Prahy, tento byt je pro vás ideální volbou. Kontaktujte mě prostřednictvím zpráv a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi!

BYT JE K DISPOZICI OD 1. PROCINCE, PROHLÍDKY BUDOU PROBÍHAT V LISTOPADU.

Welcome to my advertisement for renting a beautiful 3+kk apartment in Prague! This property is located in a quiet part of the city, at Kubelíkova 1208. The apartment is situated in a brick building in very good condition.

The total area of the apartment is 80 square meters, providing enough space for comfortable living. The layout of the apartment is 3+kk, which means it consists of a living room connected to the kitchen and two separate bedrooms. The apartment is fully equipped, including a washing machine, dryer, dishwasher, bedding, and kitchen supplies, so you won't miss any comfort and convenience. The whole apartment has underfloor heating.

This apartment is located on the first floor of a four-story building. The surroundings are calm and quiet, ideal for those looking for peaceful living in the city center.

In the vicinity of the property, you will find all necessary amenities, such as shops, restaurants, schools, and public transportation. Public transport is within walking distance, so you can easily get anywhere you need to go.

If you are looking for a beautiful apartment in a peaceful part of Prague, this apartment is the ideal choice for you. Contact me through messages, and we will arrange a viewing. I look forward to your message and meeting you!

THE APARTMENT IS AVAILABLE FROM DECEMBER 1ST, VIEWINGS WILL TAKE PLACE IN NOVEMBER.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu807660
Dispozice3+kk
Dostupné od5. 12. 2023
Podlaží1. podlaží z 4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipanská
🚶 358 m (4 min)
PoštaPraha 35
🚶 486 m (6 min)
Obchod
🚶 94 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 325 m (4 min)
RestauraceAmores Perros
🚶 123 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 276 m (3 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 395 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 536 m (6 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 691 m (8 min)
Hřiště
🚶 421 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.