Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Horní Bečva, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Bečva, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Bečva, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyHorní Bečva - Horní Bečva, Zlínský kraj

Horní Bečva - Horní Bečva, Zlínský kraj

Pronájem Chaty Horní Bečva v oblasti Beskydy: 2 ložnice, celkem pro 2 až 9 osob.chata za noc: celoročně 2.800kč. Chata se nachází u hlubokého lesa a lesního potůčku pod Martiňákem, nedaleko Pusteven 700 m n. v. V odlehlém údolí na konci světa budujeme relaxační místo, které sami často s našimi malými dvojčaty užíváme. I když by jsme rádi, nemůžeme zde být pořád, proto jsme se rozhodli nabídnout občasné pronájmy.

Věříme, že si to u nás s dětmi užijete :-) Chata je jak druhý domov, je bohatě vybavená včetně všeho potřebného pro malé děti (postýlky, jídelní židličky.. ) až po postele z masivu s kvalitními matracemi. Pestré zázemí venku na zahradě tak i uvnitř. Venku je k dispozici: trampolína, klouzačka, houpačky, dětský domeček, pískoviště, plno hraček nejen na písek, odrážedla, koloběžky, bosonohý chodníček... Ohniště s krytým posezením pro dospělé i pro děti.

Parametry nemovitosti

NázevChata U Medvěda
Ložnice2 ložnice
MěstoHorní Bečva
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 9 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.