Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 109 m² bez realitkyChodská, Praha - Vinohrady

Chodská, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Terasa 8 m²
Měsíční nájemné55 000 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Poplatky za energie6 940 Kč
+ Vratná kauce62 000 Kč


Nabízím k pronájmu hezký zařízený mezonetový byt 4+kk se 3 koupelnami, terasou, situovaný v 5. patře kvalitně zrekonstruovaného bytového domu s výtahem v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady.

Ve spodní úrovni bytu se nachází otevřený obývací pokoj s jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní, dále ložnice, koupelna (sprchový kout) a vstupní chodba. V patře jsou další dvě ložnice s koupelny a přístupem na 8 m2 střešní terasu.

Na podlahách jsou nové a zrekonstruované dřevěné parkety, koberce a dlažba. Topení a ohřev vody zajišťuje vlastní plyn. kotel. Bezpečnostní dveře. Klimatizace, pračka, sušička. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou včetně zabudovaných spotřebičů. Poplatky za společné domovní služby 4 913 Kč měsíčně, za spotřebu plynu 4650 Kč, za elektřinu 2 290 Kč.

Mezonetový byt se nachází v klidné ulici v nejžádanější části Královských Vinohrad. Klidná lokalita s rychlým spojením do centra a plnou vybaveností v blízkém okolí, v pěším dosahu stanic metra Jiřího z Poděbrad a Náměstí Míru. Celá činžovní budova prošla kompletní rekonstrukcí a modernizací. Lokalita nabízí dokonalou souhru klidných parkových ploch, upravených zákoutí a bohatého společenského života, který se odehrává v místních kavárnách, barech, restauracích a klubech. Zapomenout nelze ani na početné butiky, obchody s delikatesami a oblíbené vinárny. Historické centrum města je dosažitelné během několika málo minut, stanice metra a další zastávky v docházkové vzdálenosti.

Exclusive two-level penthouse apartment, quiet location, freshly renovated, squeaky clean (no occupancy after a recent renovation and deep-clean). A three-bedroom, three-bathroom penthouse apartment with a 8 sq. m. terrace, on the top (fifth) floor of a completely restored Belle Époque building. Set in the most desirable residential district of Vinohrady, popular with the expat community, with quick access to the city centre and fabulous local ambience. Facing a quiet street with little through traffic. Located within walking distance of Jiřího z Poděbrad and Náměstí Míru metro stations.

Most of the lower floor is occupied by an open-plan living-dining area with a fully fitted and equipped kitchen; it also features a bedroom, a bathroom, an entrance hall with built-in wardrobes, and a staircase leading to the upper floor. The upper level features two bedrooms with en-suite bathrooms and an access door to the terrace.

The entire building underwent a complete renovation and modernisation including new lifts. The neighbourhood is surrounded from three sides by leafy parks and offers an excellent choice of local boutiques, coffee shops, bars and restaurants. Prague's historical centre is reachable within a few minutes by metro or tram.

Preserved original decoration, airy rooms, solid-wood flooring, high-quality tiles, air-conditioning, secure front door, washing machine, dryer, dishwasher, microwave oven. Lift access. The apartment is let unfurnished but can be furnished to the tenant's requirements, subject to agreement. The landlord is willing to contribute to furnishing. Costs for utilities, gas and electricity are CZK 11,800/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812032
Dispozice4+kk
Dostupné od9. 11. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha109
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 8 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 284 m (3 min)
PoštaPraha 2
🚶 394 m (5 min)
ObchodShin Food
🚶 253 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 670 m (8 min)
RestauraceBeMacroBio
🚶 118 m (1 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 558 m (7 min)
ŠkolaZŠ s rozšířenou výukou jazyků
🚶 192 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Slovenská
🚶 218 m (3 min)
Sportoviště
🚶 389 m (5 min)
Hřiště
🚶 175 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.