Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyMladoboleslavská, Praha - Kbely

Mladoboleslavská, Praha - KbelyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 3 m² • Terasa 47 m²
Měsíční nájemné20 900 Kč

+ Poplatky za služby4 925 Kč
+ Poplatky za energie1 200 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Pronajmu útulný byt 2+kk v novostavbě od Skansky-projekt Albatros. Tato moderní nemovitost se nachází na prvním podlaží šestipodlažní budovy s výtahem. Celková plocha bytu činí 51 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Byt je plně vybavený, takže se nemusíte starat o zařizování nábytku a spotřebičů. V kuchyni najdete veškeré potřebné vybavení, jako je varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice a myčka nádobí. V obývacím pokoji je dostatek místa pro pohovku, televizi a jídelní stůl. Ložnice je prostorná a nabízí dostatek úložného prostoru.

Tento byt je ideální pro jednotlivce nebo pár s dítětem, kteří hledají moderní a dobře vybavené bydlení v klidné lokalitě. Budova je umístěna v tiché části města s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti se nacházejí restaurace, obchody a veřejná doprava.

Pokud vlastníte automobil, určitě oceníte možnost parkování ve vlastní garáži. Navíc, díky bezbariérovému přístupu, je byt vhodný i pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Byt také nabízí prostornou terasu o rozloze 47 metrů čtverečních, kde si můžete vychutnat své volné chvíle a relaxovat. Byt je orientován na východ, takže je na terase sluníčko celé dopoledne. Součástí terasy jsou vyvýšené záhony, ve kterých si můžete pěstovat domácí zeleninu. K dispozici je také sklep o rozloze 3 metry čtvereční.

Přímo před domem se nachází školka. Její otevření je plánováno na září 2024. Hned vedle domu vede cyklostezka. Ve společných částech domu se nachází kolárna s umývárnou. V rámci projektu se počítá s výstavbou obchodu s potravinami.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku. Těším se na vaši zprávu!

I am renting a cozy 2+kk apartment in a new building by Skanska-project Albatros. This modern property is located on the first floor of a six-story building with an elevator. The total area of the apartment is 51 square meters, providing enough space for comfortable living.

The apartment is fully furnished, so you don't have to worry about furnishing and appliances. In the kitchen, you will find all the necessary equipment, such as a stove, oven, microwave, refrigerator, and dishwasher. The living room has plenty of space for a sofa, television, and dining table. The bedroom is spacious and offers ample storage space.

This apartment is ideal for individuals or a couple with a child who are looking for modern and well-equipped living in a quiet location. The building is situated in a peaceful part of the city with good access to all amenities. There are restaurants, shops, and public transportation nearby.

If you own a car, you will definitely appreciate the possibility of parking in your own garage. Additionally, thanks to the barrier-free access, the apartment is suitable for people with limited mobility.

The apartment also offers a spacious terrace with an area of 47 square meters, where you can enjoy your free time and relax. The apartment is east-facing, so the terrace gets sunshine all morning. The terrace includes raised beds where you can grow your own vegetables. There is also a cellar with an area of 3 square meters available.

Right in front of the building, there is a kindergarten. Its opening is planned for September 2024. Next to the building, there is a cycling path. In the common areas of the building, there is a bike room with a washing area. The project also includes the construction of a grocery store.

If you are looking for modern and comfortable living in a quiet location, don't hesitate to contact me via messages. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing. I look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812056
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 11. 2023
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Terasa 47 m²
Sklep 3 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 135 m (2 min)
PoštaPraha 97
🚘 1 459 m (3 min)
ObchodBila
🚶 630 m (8 min)
Banka
🚘 2 589 m (4 min)
RestauracePizza Kbelino
🚘 808 m (1 min)
LékárnaLekárna ROYALE
🚘 1 145 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Kbely
🚘 1 319 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Albrechtická
🚘 1 428 m (3 min)
SportovištěSportovní hala Kbely
🚘 1 232 m (2 min)
Hřiště
🚘 1 053 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.