Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Nové Hutě, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Nové Hutě, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Nové Hutě, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 8 ložnic bez realitkyNové Hutě - Nové Hutě, Jihočeský kraj

Nové Hutě - Nové Hutě, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Nové Hutě v oblasti Šumava: 8 ložnic, celkem pro 12 až 32 osob.chalupa za noc: léto 16.500kč, zima 17.500kč. Původní lesáckou rekreační chatu jsme kompletně přestavěli a vybudovali opravdu mimořádný prostor. S citem pro místo vymýšleli designéři společně s námi celý projekt tak, aby hostům bylo v chalupě co nejpříjemněji. Dbali jsme na každý detail - od kvalitních postelí, které jsme opravdu nekoupili v plochých krabicích, přes autorské fresky na chodbách po opracovaný cortenový plech, který tvoří dominantu baru ve společenské místnosti.

Jsme zkrátka zrekonstruovaná prostorná chalupa s dětským hřištěm a osmi velkými apartmány. Ubytování nabízíme v jeden čas vždy pouze pro jednu skupinu, abychom zachovali vaše soukromí. Minimální pronájem jsou tři apartmány/noc. Je to vhodné místo jak pro větší rodiny, tak i pro menší firemní týmy.

Parametry nemovitosti

NázevMezi lesy
Ložnice8 ložnic
MěstoNové Hutě
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita12 až 32 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.