Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHasilova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Hasilova, Praha - StodůlkyVýtah • Garáž • Balkón 11 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Exkulzivní nový byt 2+kk s 11 m² terasou, sklepem a garážovým stáním v novém projektu Arcus City na Praze 13.

Přímí majitelé nabizí nový, nikdy neobývaný dvoupokojový byt, který se nachází ve 2. patře. K bytu náleží krásný světlý balkón o ploše 11 m² orientovaný na jih, přístupný z obou pokojů. Byt má velká francouzská okna orientovaná na jih, okna v obou pokojích jsou vybavena elektricky ovládanými venkovními žaluziemi. V bytě je plně vybavená kuchyň na míru s indukční varnou deskou, digestoří, vestavěnou lednicí a mrazákem, vestavěnou myčkou, mikrovlnnou i pečící troubou. V předsíní je velká vestavěná skříň na míru, dále je v bytě koupelna s vanou, WC a umyvadlem, a samostatná technická místnost pro pračku/sušičku. K bytu dále náleží sklep o ploše 3 m2 a garážové parkovací stání pod objektem přímo proti výtahům, obojí je již započítáno v ceně nájmu. Do objektu je zaveden optický internet a lze si vybrat z nabídky více jak dvou desítek poskytovatelů.

Projekt se nachází na pomezí městských částí Stodůlky a Řeporyje, 5 minut chůze nebo 1 stanici autobusem od metra B - Stodůlky (zastávka autobusu je přímo uprostřed projektu Arcus). V bezprostředním okolí lze najít veškerou občanskou vybavenost – školky, základní a střední školy, obchody, služby, restaurace, polikliniku, poštu, sportoviště a mnoho dalších volnočasových aktivit. K relaxaci a sportovnímu vyžití lze využít bohatou okolní zeleň – biopark Řepora je hned u areálu a dále lze pokračovat do Prokopského a Dalejského údolí. Projekt se nachází v blízkosti Pražského okruhu, do centra Prahy nebo na letiště Václava Havla se dostanete za 15 min.

Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro pár či menší rodinu, bez zvířat a pro nekuřáky. Nájemné činí 21 000 Kč plus zúčtovatelné poplatky 4 500 Kč a elektřina. Vratná kauce je ve výši 32 000Kč. Byt je k nastěhování ihned.

Exclusive brand new 2+kk flat with 11 m² terrace, garage and storage space in Arcus City project in Prague 13.

The completely new, never inhabited two-room flat is located on the 2nd floor and comes with a beautiful south-facing balcony with an area of 11 m², accessible from both rooms. The apartment has large windows facing south, and the windows in both rooms are equipped with electrically controlled external blinds. The apartment has a fully equipped custom kitchen with a ceramic hob, extractor hood, built-in fridge and freezer, built-in dishwasher, microwave, and oven. There is a large custom-built wardrobe in the hallway, a bathroom with a bathtub, toilet, and sink, and a separate utility room for a washer/dryer. The apartment also includes a 3 m² storage room in the basement and a garage parking space under the building directly opposite the elevators. The building has optical internet connection, and you can choose from a selection of over twenty providers.

The project is located on the border of the Stodůlky and Řeporyje districts, a 5-minute walk or 1 bus stop away from the Stodůlky metro station (the bus stop is right in the middle of the Arcus project). In the immediate vicinity, you can find all amenities - kindergartens, primary and secondary schools, shops, services, restaurants, clinics, post office, sports facilities, and many other leisure activities. For relaxation and sports activities, you can take advantage of the abundant surrounding greenery - the Řepora biopark is right next to the complex, and you can continue to the Prokop and Dalej Valleys. The project is located near the Prague Ring Road, and you can reach the center of Prague or Václav Havel Airport in 15 minutes.

The apartment is suitable for individuals, couples, or small families, without pets and for non-smokers. The rent is 21,000 CZK plus utilities of 4,500 CZK and electricity. The deposit is 32,000 CZK.

The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819546
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 1. 2024
Podlaží2
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty autem
Balkón 11 m²
Sklep 3 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDK Třebonicům
🚶 808 m (10 min)
PoštaPraha 515
🚘 1 316 m (3 min)
ObchodDELIA
🚘 1 160 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 1 431 m (2 min)
RestauraceKolkovna Stodůlky
🚘 824 m (2 min)
LékárnaLékárna Stodůlky
🚘 931 m (2 min)
Škola
🚘 1 978 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Šikulka
🚘 1 089 m (3 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚘 1 437 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 357 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.