Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyKrátká, Praha - Strašnice

Určeno ke spolubydleníRezervováno
Krátká, Praha - StrašniceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby1 350 Kč
+ Poplatky za energie800 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronájem pokoje v bytě 2+1

Byt se nachází 10 minut od centra města, kousek od zastávky metra Strašnická, která je v docházkové vzdálenosti 5 minut. V těsné blízkosti se nachází vše potřebné. Večerka, Žabka, DM drogerie, lékárna Dr. Max, Penny, pekařství, restaurace, salony a mnoho dalšího, fitness centrum hned vedle na rohu. Kousek taktéž sportoviště a park Gutovka. Tramvajová zastávka Vozovna Strašnice 2 minuty chůze (tramvaje 7,19, 26 - přímý spoj na Hlavní nádraží, noční spoje N91 a N95)

Pokoj je prostorný a světlý, nová plovoucí podlaha, široké okno orientované do vnitrobloku, v zimě není potřeba zapínat topení, je tu krásně teplo, naopak v létě zase příjemně chladno.

Kuchyň je vybavena vším potřebným, pouze nemá myčku, je zde oddělená komora. Koupelna je velmi prostorná, má částečně oddělené wc. Vstupní chodba je samostatně. V bytě se nachází ještě jeden samostatný pokoj.

Byt je zařízený, včetně pračky, lednice. Pokoj zůstane po domluvě částečně zařízený, k odkoupení ponechám nový pracovní stůl a gauč SODERHAMN (potah se dá sundat a případně koupit nový v jiném barevném provedení), židle, kulatý stolek. Vše za 3000,-

Cena pronájmu je 11 650 Kč měsíčně, včetně služeb a energií. Free wifi, je možno mít vlastní.

Je požadovaná vratná záloha 15 000,- a byt je k dispozici ihned, nejpozději od 1.2., splatnost nájmu je do 15. dne v měsíci.

Hledám za sebe náhradu, a proto preferujeme slečnu (pracující/studující).

Pro více informací nebo prohlídku bytu mi prosím napište zde.

Room for rent in apartment 2+1

The apartment is located 10 minutes from the city center, a short walk from the metro stop Strašnická, which is within walking distance of 5 minutes. In close proximity there is everything you need. Corner shop, Žabka, DM, pharmacy Dr. Max, Penny, bakery, restaurants, salons and much more, fitness center right next to the corner. A short walk to the Gutovka park. Tram stop Vozovna Strašnice 2 minutes walk (trams 7,19, 26 - direct connection to Hlavní nádraží, night connections N91 and N95)

The room is spacious and bright, new floating floor, wide window facing the courtyard, in winter there is no need to turn on the heating, it is warm, on the contrary, in summer it is pleasantly cool.

The kitchen is equipped with everything you need, only it does not have a dishwasher, there is a separate pantry. The bathroom is very spacious, it has a partially separated toilet. The entrance hall is separate. There is one more separate room in the apartment.

The apartment is furnished, including washing machine, refrigerator. The room will remain partly furnished by arrangement, I will keep a new desk and a SODERHAMN couch (the cover can be removed and possibly buy a new one in a different color), chair, round table. All for 3000,-

The rental price is 11 650 CZK per month, including utilities and energy. Free wifi, it is possible to have your own.

A refundable deposit of 15 000,- is required and the apartment is available immediately, no later than 1.2., the rent is due by the 15th of the month.

I am looking for a substitute, so we prefer a girl (working/student).

For more information or to see the apartment, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819671
Dispozice2+1
Dostupné od7. 1. 2024
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDVozovna Strašnice
🚶 156 m (2 min)
PoštaPraha 10 – Balíky
🚶 409 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 46 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 271 m (3 min)
RestauraceU Slámů
🚶 160 m (2 min)
LékárnaU Metra Strašnická
🚶 316 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola speciální Starostrašnická
🚶 278 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 721 m (9 min)
SportovištěTJ Sokol Strašnice
🚶 459 m (6 min)
HřištěNad Primaskou
🚶 258 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.