Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyNad Kapličkou, Praha - Strašnice

Nad Kapličkou, Praha - StrašniceMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 4,5 m² • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný a slunný byt 3+kk na Třebešíně

Prohlédněte si tento útulný a prostorný byt ve zvýšeném prvním patře. Byt má příjemnou orientaci – kuchyň a obývací pokoj jsou na jihu, zatímco ložnice jsou umístěny na severu. Z obývacího pokoje je přístup na balkon, který slibuje relaxaci a výhled do tiché zahrady.

K dispozici je také velká zahrada s vybavením pro děti, včetně trampolíny, prolézačky a houpaček. Dospělí si zde mohou užít posezení na terase a grilování. Byt disponuje samostatnou sklepní kójí, velkou společnou kolárnou a dvěma společnými místnostmi s přístupem do zahrady, která je exkluzivně dostupná pouze pro obyvatele domu.

Interiér bytu je vybaven kuchyňskou linkou, pračkou, sušičkou, vanou i sprchovým koutem a vestavěnými skříněmi v chodbě a ložnici. Dům s pouze 4 bytovými jednotkami je velmi klidný, ideální pro rodinu s dětmi.

Lokalita Třebešín nabízí vše potřebné pro každodenní život: několik školek, dvě základní školy, sportovní vyžití (vnitřní sportoviště a venkovní prostory) vše v pěší dochozí vzdálenosti. Výborná dopravní dostupnost – autobusové spojení na metro A a B je 7 minut chůze, stanice Strašnická a Želivského cca 20 minut chůze.

Byt je k dispozici okamžitě. Při podpisu smlouvy požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Nezmeškejte příležitost bydlet v tomto krásném, klidném a dobře vybaveném prostředí, které je ideální pro rodiny i jednotlivce hledající pohodlí a klid.

Kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky bytu.

Beautiful and sunny 3+kk apartment for rent in Třebešín

Take a look at this cozy and spacious apartment on the raised first floor. The apartment boasts a pleasant orientation - the kitchen and living room are facing south, while the bedrooms are located on the north side. The living room provides access to a balcony, promising relaxation and a view of the quiet garden.

Also available is a large garden with children's facilities, including a trampoline, climbing frame, and swings. Adults can enjoy sitting on the terrace and barbecuing. The apartment has a separate cellar cubicle, a large common bike room, and two common rooms with access to the garden, which is exclusively available to the residents of the house.

The interior of the apartment is equipped with a kitchen unit, washing machine, dryer, bathtub and shower, and built-in wardrobes in the hallway and bedroom. The house with only 4 residential units is very quiet, ideal for a family with children.

The Třebešín location offers everything needed for daily life: several kindergardens, two primary schools, sports facilities (indoor sports venues and outdoor spaces) all within walking distance. Excellent transport accessibility - bus connection to metro lines A and B is a 7-minute walk, Strašnická and Želivského stations about 20 minutes walk.

The apartment is available immediately. Upon signing the contract, we require a deposit equal to one month's rent.

Do not miss the opportunity to live in this beautiful, quiet, and well-equipped environment, which is ideal for families and individuals seeking comfort and peace.

Contact us for more information or to arrange a visit of the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820992
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4,5 m²
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Palouku
🚶 467 m (6 min)
PoštaPraha 108
🚘 1 797 m (5 min)
ObchodMini market
🚶 406 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 644 m (4 min)
RestauraceOryx
🚶 730 m (9 min)
LékárnaSlunečná lékárna
🚶 487 m (6 min)
ŠkolaZŠ speciální a Praktická škola
🚶 614 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 329 m (4 min)
SportovištěVelodrom Třebešín
🚶 141 m (2 min)
Hřiště
🚶 362 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.