Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyOlivova, Praha - Nové Město

Olivova, Praha - Nové MěstoMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 1,2 m²
Měsíční nájemné26 800 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Poplatky za energie3 200 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt v samém centru Prahy, jen pár metrů od Václavského náměstí, zároveň však v klidné ulici u bez baru či restauraci. Byt, který se nachází v 1. nadzemním podlaží domu s výtahem, prošel kompletní rekonstrukcí (dokončena 4/2021), v rámci které byl interiér bytu vkusně přizpůsoben prvorepublikovému vzoru.

Byt o dispozici 3+kk a velikosti 87 m2 je tvořen:

- vstupní chodbou

- samostatnou toaletou

prostornou koupelnou s luxusní, samostatně stojící vanou (retro styl), dvěma umyvadly a moderním walk-in sprchovým koutem

- dvěma pokoji

- třetím pokojem s kuchyňským koutem - plně vybavenou kuchyní

- sklepní kójí ve vnitrobloku.

Byt disponuje vysokými stropy (4,3 m) s původními obloukovými klenbami. Podlaha je tvořena v pokojích parketami, koupelna, vstupní chodba a toaleta je osazena španělskou dlažbou na zakázku dle původní dlažby z roku 1912. Okna bytu směřují do vnitrobloku se zelení, na kterém se nachází také sklepní kóje, která je součástí bytu (není nutno chodit po schodech). Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, který lze ovládat dálkově pomocí mobilního telefonu. Byt je částečné vybaven původním antickým nábytkem (Jídelní stul se 4 židlemi, konferenční stolek, rozkládací gauč) křeslo. Kuchyňská linka je vybavena sporákem se sklo varnou deskou a myčkou. Budoucí nájemce má tak prostor si uzpůsobit byt vlastních představ, ale má již startovací nábytek a může využívat byt ihned.

Strategická poloha v srdci města zajišťuje komfort v podobě docházkové vzdálenosti na všechny linky metra, tramvajovou zastávku Jindřišská jakož i na hlavní nádraží. Parkování možné před domem (modré zóny).

Byt je nízkonákladový – Poplatky 4400 (Zprava domu, vodné stočné, popelnice, atd....). Energie se převádí na nájemci. Celkové měsíční náklady včetně všech poplatku a energii činní zhruba 34 900Kc (při současné spotřebě dvou osob).

Byt je připraven k nastěhování ihned. Výše kauce je stanovena na 2 měsíční nájmy. Neplatí se žádná provize realitní kanceláři.

A newly reconstructed, luxurious flat in the heart of Prague, right next to the Wenceslas Square, however in a calm street. The flat is situated in the first floor (BrE) of a house with an elevator, 3+kk (two bedrooms and one living room with kitched), 87 m2. High ceilings (4,3 m), windows directed to a green courtyard with a cellar (which is part of the flat). The heating via gas boiler - remote-controlled. The flat is partially equipped with original antique furniture (dining table, 4 chairs, armchair, coffee table, bed sofa) . This entitled the tenant to equip it the apartment as he wishes, but have it habitable right away.

Within walking distance to all metro lines as well as the main train station.

Low-cost energies flat (electricity 1,700 CZK, gas 2000 CZK). Building fee 4400 Kc. Total costs: 34 900 Kc/months (with the current consumption of two people)

Free as from now. Deposit 2 months rent and NO FEE to the Realistate Agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822594
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 1,2 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDJindřišská
🚶 318 m (4 min)
PoštaHlavní pošta
🚶 169 m (2 min)
ObchodMini Market
🚶 170 m (2 min)
BankaFio, Praha Senovážné náměstí
🚶 344 m (4 min)
RestauraceBredovský dvůr
🚶 81 m (1 min)
LékárnaU Palmy
🚶 273 m (3 min)
ŠkolaBritish Council
🚶 15 m (0 min)
Mateřská školaMŠ Na Smetance
🚘 1 188 m (4 min)
SportovištěKieser Training
🚶 98 m (1 min)
Hřiště
🚶 496 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.