Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 122 m² bez realitkyZa Valem, Praha - Kunratice

Za Valem, Praha - KunraticeMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Terasa 41 m²
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce43 000 Kč


Pronajmu luxusní byt 4+kk v cihlové budově s velmi dobrou energetickou náročností ve velmi atraktivní lokalitě. Byt se nachází na 5. patře z celkových 5 podlaží a má celkovou plochu 122 metrů čtverečních.

Tento moderní byt nabízí částečnou vybavenost a je ideální pro náročné klienty, kteří hledají prostorné a komfortní bydlení. Dispozice bytu je 4+kk, což znamená, že se skládá z čtyř samostatných pokojů a kuchyně spojené s obývacím prostorem.

Při vstupu do bytu vás okouzlí prostorný a světlý obývací pokoj, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a společenské aktivity. Kuchyň je částečně vybavená a poskytuje dostatek úložného prostoru i pracovní plochy pro přípravu jídla.

Byt je situován v klidné části města, která je dobře dostupná veřejnou dopravou. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou restaurace, obchody, školy a zdravotnická zařízení.

K bytu také náleží garáž, která je ideální pro bezpečné parkování vašeho vozidla.

Pokud vás tento byt zaujal a máte zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těším se na vaši zprávu!

I am renting a luxury 4+kk apartment in a brick building with very good energy efficiency in a highly attractive location. The apartment is located on the 5th floor out of a total of 5 floors and has a total area of 122 square meters.

This modern apartment offers partial furnishings and is ideal for demanding clients who are looking for spacious and comfortable living. The layout of the apartment is 4+kk, which means it consists of four separate rooms and a kitchen connected to the living area.

Upon entering the apartment, you will be charmed by the spacious and bright living room, which offers plenty of space for relaxation and social activities. The kitchen is partially equipped and provides ample storage space and workspace for food preparation.

The apartment is situated in a quiet part of the city, which is easily accessible by public transportation. Nearby, you will find all the necessary amenities, such as restaurants, shops, schools, and healthcare facilities.

The apartment also includes a garage, which is ideal for secure parking of your vehicle.

If you are interested in this apartment and would like to schedule a viewing, please do not hesitate to contact me through messages. I will be happy to provide you with more information and arrange a viewing appointment. I look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823380
Dispozice4+kk
Dostupné od31. 1. 2024
Podlaží5
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha122
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 41 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDIKEM
🚶 281 m (3 min)
PoštaPraha 411
🚘 1 396 m (3 min)
ObchodLidl
🚘 1 460 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 233 m (7 min)
RestauracePerla orientu
🚶 60 m (1 min)
LékárnaIKEM
🚶 411 m (5 min)
ŠkolaZŠ Compass
🚶 655 m (8 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 1 953 m (4 min)
SportovištěFit Máma
🚘 1 482 m (5 min)
Hřiště
🚶 159 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.