Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 95 m² bez realitkyJagellonská, Praha - Vinohrady

Jagellonská, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie400 Kč
+ Vratná kauce54 000 Kč


Available February ASAP -I am offering for rent a spacious and well-maintained 3+1 apartment located on the first floor of a five-story brick building. The apartment has a total area of 95 square meters and is in very good condition.

The apartment is unfurnished, allowing you to design and decorate it according to your own taste and preferences. The layout of the apartment consists of three separate rooms, a kitchen, a bathroom, and a separate toilet. The rooms are bright and airy, providing a comfortable and pleasant living space.

The apartment is located in a quiet residential area on the cusp of Vinohrady/Zizkov, ensuring a peaceful and tranquil living environment. The neighborhood offers all the necessary amenities such as shops, schools, and parks, making it an ideal place to live for families or professionals.

If you are interested in renting this apartment or have any further questions, please feel free to contact me through the messaging platform. I will be more than happy to provide you with additional information or schedule a viewing. Don't miss out on this opportunity to make this apartment your new home!

Czech:

Volný únor co nejdříve -Nabízím k pronájmu prostorný a udržovaný byt 3+1 v prvním patře pětipatrového cihlového domu. Byt má celkovou výměru 95m2 a je ve velmi dobrém stavu.

Byt je nezařízený, což vám umožňuje navrhnout a zařídit si jej podle vlastního vkusu a preferencí. Dispozice bytu tvoří tři neprůchozí pokoje, kuchyně, koupelna a samostatné WC. Pokoje jsou světlé a vzdušné a poskytují pohodlné a příjemné bydlení.

Byt se nachází v klidné rezidenční lokalitě na okraji Vinohrad/Žižkova, zajišťující klidné a tiché bydlení. Okolí nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost jako jsou obchody, školy a parky, díky čemuž je ideálním místem k bydlení pro rodiny i profesionály.

Pokud máte zájem o pronájem tohoto bytu nebo máte další dotazy, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím platformy pro zasílání zpráv. Více než rád vám poskytnu další informace nebo naplánuji prohlídku. Nenechte si ujít tuto příležitost a vytvořte si z tohoto bytu svůj nový domov!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823485
Dispozice3+1
Dostupné od31. 1. 2024
Podlaží1
PENBC - Úsporná
Užitná plocha95
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 386 m (5 min)
PoštaPraha 33
🚶 259 m (3 min)
Obchod
🚶 164 m (2 min)
BankamBank
🚶 300 m (4 min)
RestauraceIana Sushi House
🚶 10 m (0 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 479 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 329 m (4 min)
Mateřská školaDětské vzdělávací centrum Clever
🚶 514 m (6 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚘 1 226 m (3 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.