Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyCharkovská, Praha - Vršovice

Charkovská, Praha - VršoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné29 000 KčUšetříte 1 000 Kč30 000 Kč

+ Poplatky za služby1 330 Kč
+ Poplatky za energie1 800 Kč
+ Vratná kauce58 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený slunečný byt 3+1 ve třetím patře (s výtahem) komorního secesního domu v lukrativní čtvrti starých Vršovic. Byt se nachází v klidné ulici vedle obchodu s potravinami, pár metrů od vchodu do parku Grébovka, Kina Pilotů a věhlasné Krymské ulice s mnohými kavárnami, restauracemi a bary. Dobré dopravní spojení – cca 3 minuty chůze od bytu je zastávka tramvají Krymská, z které se za 10 minut dostanete do centra města.

Byt má plochu 80 m2 a zahrnuje halu, dvě samostatné ložnice orientované do vnitrobloku se stromy (sever), průchozí obývák a samostatnou kuchyň orientované do ulice (jih), koupelnu s toaletou, vanou a sprchovým koutem, samostatní toaletu a technickou místnost. V bytě jsou restaurovaná původní špaletová okna a parkety. V bytě je nové elektrické topení a elektrický bojler na teplou vodu.

Byt je v nabízen se zařízením: gauč, konferenční stolek, knihovna, psací stůl, dvě manželské postele, skříně, jídelní stůl a šest židlí. V případě potřeby je možné část zařízení z bytu odstranit. Byt je vybaven myčkou nádobí, pračkou a sušičkou. (Zobrazené TV, obrazy a ložní prádlo nejsou součástí vybavení.)

V bytě se nekouří, domácí zvířata jsou povolena.

Měsíční nájem 30.000 Kč. Nízké provozní náklady: poplatky 1.330 Kč za první osobu (513 Kč za každou další). Elektřina se propíše na nájemníka; současný má zálohy 1.800 Kč měsíčne. Kauce dva měsíční nájmy. Nájemní smlouva na rok s možností prodloužení.

Beautiful sunny 3+1 apartment on the third floor (with lift) of an art nouveau building in a hip neighbourhood of Old Vršovice for rent. The flat located in a quiet street next to a grocery store, just few steps from the entrance into ‘Grebovka’, one of the most beautiful parks in Prague, cinema ‘Kino Pilotů’, vibrant Krymská street with many cafés, restaurants and bars. Good access to public transport – tram station ‘Krymská’ 3 minutes from the building, from where you will get to the city centre in 10 minutes.

The flat has 80 sq. m. and includes a hall, two bedrooms with windows to the backyard with trees (North), living room and a separate kitchen with windows to the street (South), bathroom with toilet, bathtub and shower, separate second toilet and a small room with boiler. The flat has renovated original wooden windows, parquet flooring, and a new electric heating and boiler.

The flat is furnished: couch, coffee table, bookcase, writing desk, two queen beds and wardrobes, dining table and six chairs, refrigerator, dishwasher and dryer. If needed, some furniture can be removed. (TV, pictures and bed linen are not included.)

The flat is non-smoking, pets are allowed. Owners speak English, French, German and Dutch and can provide contacts to English-speaking handy man, cleaning person or other services.

Monthly rent is 30,000 CZK. Low utilities costs: water and services monthly fee 1,330 CZK for the first person (and 513 CZK for each additional person). The tenant will sign contract with the electricity provider; the current tenant pays advances 1.800 CZK per month. Deposit two monthly rents. The contract for one year with possible extension.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824354
Dispozice3+1
Dostupné od6. 2. 2024
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 263 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚶 795 m (10 min)
ObchodLa Focacceria
🚶 219 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 345 m (4 min)
RestauraceBeat Restaurant
🚶 122 m (1 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 477 m (6 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 236 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Slovenská
🚶 427 m (5 min)
Sportoviště
🚶 438 m (5 min)
HřištěU Štiky
🚶 273 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.