Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyKubova, Praha - Karlín

Kubova, Praha - KarlínMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Rohový půdní byt 2+kk, 42 m2 v centru Prahy – Karlín, v 5.p secesního domu s výtahem, v krásné lokalitě Lyčkova náměstí, perfektní občanskou vybaveností, několika krásnými parky a s perfektní dopravní dostupností.

Dispozice bytu

Byt je po rekonstrukci. Sestává se ze vstupní chodby s vestavěnou šatní skříní v dekoru Makasar, rohového a velmi slunného obývacího pokoje s otevřeným kuchyňským koutem, dále pak samostatnou ložnicí s další vestavěnou skříní s posuvnými skleněnými dveřmi Lacobel a vybavenou koupelnou se skleněným sprchovým koutem a pračkou. Na podlahách v pokojích je plovoucí podlaha, v koupelně a chodbě pak designová dlažba. Z bytu se naskýtá krásný výhled na zalesněný Vítkov, moderní architektonickou budovu Butterfly a na secesní Lyčkovo náměstí. Parkování je možné přímo před domem.

Vybavení

Moderní kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a stylovou lednicí. Všechna okna jsou vybavena novými designovými zatemňovacími roletami pro větší komfort i odraz slunečního světla. V koupelně najdete sprchový kout, kosmetickou skříň se dvěma šuplíky, velké zrcadlo , závěsnou toaletu , automatickou pračku a plynový kotel WEISSMAN. Chodba je vybavena velkou vestavěnou skříní, botníkem a věšákem. Další vestavěná skříň se nachází v ložnici. Byt má vlastní měření plynu, elektřiny i vody. Byt je dispozičně a rozlohou velmi vhodný pro jednotlivce, preference.

V případě obsazenosti 1 osobou vycházejí poplatky na cca 1800 Kč ( vodné, stočné, el. spol. prostor, výtah, odvoz odpadu) + elektřina a plyn cca 2000 Kč (vlastní měření - elektroměr a plynoměr se převádějí na nájemce, máte tak nad svou spotřebou kontrolu).

Z občanské vybavenosti se v blízkém okolí nachází stanice metra Křižíkova , tramvajová zastávka Urxova ( 3, 24 a 8), škola a školka na Lyčkovo náměstí, Fitness Holmes Place, Dream Fit, Zoom cycle, ordinace praktického lékaře, administrativní a obchodní budovy - Rohanské nábřeží, velký krásný park, cyklostezka kolem řeky (Karlín - Troja - Zdiby) a další služby jako obchody, banky, kavárničky a výtečné restaurace. Můžete dále užívat krásného posezení na Lyčkovo náměstí nebo se vydat na procházku kolem Vltavy (Rohanské nábřeží), do Kaizlových sadů se zámečkem, které se nacházejí hned za domem, gurmáni ocení Farmářské trhy na Karlínském náměstí.

Byt je volný ihned

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825008
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 2. 2024
Podlaží5
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Typ budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDUrxova
🚶 356 m (4 min)
PoštaPraha 86
🚘 1 175 m (4 min)
ObchodPotraviny U Kačenky
🚶 203 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 581 m (7 min)
RestauraceKarlínská pivnice
🚶 238 m (3 min)
LékárnaU slunce
🚶 444 m (5 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 101 m (1 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 1 369 m (5 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 495 m (6 min)
Hřiště
🚶 26 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.