Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyNa Pláni, Praha - Smíchov

Na Pláni, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt 4+kk, v lukrativní části pražského Smíchova – Malvazinky. Tento vyjímečný byt se nalézá ve vile, která disponuje celkem třemi byty a je v klidné ulici Malvazinky v Praze 5 – Smíchov. Byt je po celkové rekonstrukci, úplně nový, velmi světlý a má krásný výhledem na město. Celková podlahová plocha bytu je 110 m2, má dvě ložnice (z toho jedna průchozí), pracovnu a obývací pokoj propojený s kuchyní. V kuchyni je nová, velmi pěkná kuchyňská linka a je plně vybavena spotřebiči (sporák, trouba, myčka nádobí, lednice). V koupelně je k dispozici pračka a prostorný sprchový kout, umyvadlová skříň a WC. K bytu náleží 2 parkovací stání na pozemku a možnost využití části zahrady k příjemnému posezení. Byt ještě žádný nájemník neobýval, je zcela nový. Náklady na vytápění, elektřinu, vodu a služby pro dvě osoby – činní měsíčně 5.500 Kč,měsíční nájemné je 29.000,- Kč. Požadujeme složení kauce ve výši 30.000,- Kč. Lokalita je velice klidná a v blízkosti zeleně, veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí, dobré parkování a velice dobré spojení MHD (5 min jízdy autobusem ke stanici metra B – Anděl). K bytu se schází po venkovních schodech, kde je umístěn bezbariérový výtah plně přizpůsobený potřebám hendikepovaných osob.

We offer for rent a beautiful apartment 4+kk, in the lucrative part of Prague's Smíchov - Malvazinky. This exceptional apartment is located in a villa that has a total of three apartments and is located in the quiet street Malvazinky in Prague 5 - Smíchov. The apartment is completely renovated, completely new, very bright and has a beautiful view of the city. The total floor area of the apartment is 110 m2, it has two bedrooms (one of which is walk-through), a study and a living room connected to the kitchen. The kitchen has a new, very nice kitchen unit and is fully equipped with appliances (stove, oven, dishwasher, refrigerator). In the bathroom there is a washing machine and a spacious shower, a sink cabinet and a toilet. The apartment includes 2 parking spaces on the property and the possibility of using part of the garden for pleasant sitting. The apartment has not yet been occupied by any tenant, it is brand new. Costs for heating, electricity, water and utilities for two people - active CZK 5,500 per month, monthly rent is CZK 29,000. We require a deposit of CZK 30,000. The location is very quiet and close to greenery, all civic amenities nearby, good parking and very good public transport connections (5 min bus ride to metro station B – Anděl). The apartment is accessed by an outdoor staircase, where there is a barrier-free lift fully adapted to the needs of disabled people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827898
Dispozice4+kk
Dostupné od27. 2. 2024
Podlaží2
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Předzahrádka 15 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDSmíchovský hřbitov
🚶 168 m (2 min)
PoštaPraha 518
🚘 2 073 m (6 min)
ObchodFarmáři v domě
🚶 159 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 731 m (9 min)
RestauraceU Krbu
🚶 180 m (2 min)
LékárnaNa Cihlářce
🚶 724 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚶 832 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola Radlická
🚶 245 m (3 min)
Sportoviště
🚶 613 m (7 min)
Hřiště
🚶 288 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.