Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyOlgy Havlové, Praha - Žižkov

Olgy Havlové, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 20 m²
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby5 700 Kč
+ Poplatky za energie1 800 Kč
+ Vratná kauce64 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem (případně i krátkodobější pronájem) základně zařízené jednotky 3+kk s menší zahrádkou a GS. Popis: Jednotka o 3x místnostech a celkové podlahové ploše cca 77 m2, nacházející se ve 2. podlaží novostavby bytového domu projektu Rezidenční obytný soubor na Vackově. Jednotka o dispozici 3+kk se zahrádkou s terasou o velikosti cca 20 m2 a podzemním garážovým stáním (za příplatek 2.000 Kč měsíčně - není podmínkou). Jednotka se skládá z předsíně, tří samostatných neprůchozích místností, z koupelny s vanou, samostatného WC, komory a předzahrádky 20 m2. V jednotce je instalována kompletní kuchyňská linka se spotřebiči (el. trouba s el. indukční varnou sklokeramickou deskou a digestoří) včetně zadového panelu, dále lednice s mrazákem. V jednotce jsou instalovány žaluzie a osvětlení, v koupelně skříňka a pračka. Lze ponechat i starší nábytek jako: sedací souprava (sedačka + křeslo a konferenční stolek), 2x šatní skříň, 1x jednolůžko, podstavec s úložnými prostory pod TV, stůl se židlemi, kancelářské křeslo, 2x věšáky na oblečení, popřípadě lze i dokoupit dvojlůžko pro dva. Výborná dopravní dostupnost na metro C (Florenc) - bus č. 133, i na metro A (Želivského) - bus č. 155 a 146. Kompletní občanská vybavenost. Atraktivní lokalita v blízkosti parku Židovské pece nabízí klidné a bezpečné bydlení pouze cca 15 minut do centra. V docházkové vzdálenosti se nachází školky, základní škola, zdravotnické zařízení, lékárna, pošta, obchody, veterinární ordinace, několik parků a dětských hřišť a restaurací, naproti domu bude velmi brzo otevřena prodejna supermarketu Albert atd. Autobusová zastávka Olgy Havlové se nachází přímo u bytového domu (cca 100 metrů), zastávka tramvaje pak cca 700 metrů. Energetická třída B. Jednotka je určena pro 2 až 4 osoby. Po dohodě je možno i zvíře, myšleno zejména pes (menší pes vhodné rasy, již zvyklý a vhodný do bytového domu). Vratná kauce ve výši 2x nájmů bez poplatků. V případě krátkodobějšího horizontu pronájmu (minimálně na cca 6x měsíců, je cena nájmu o 15 % vyšší). Prosím o kontaktování pouze přímými zájemci, ne RK. K nastěhování ihned. Děkuji.

I offer a long-term rental (or short-term rental) of a basic furnished unit 3 + kk with a small garden and underground parking space. Unit with 3 rooms and a total floor area of about 77 m2, located on the 2nd floor of a new apartment building of the Residential Residential complex project in Vackov. A 3+kk unit with a garden with a terrace of about 20 m2 and an underground garage (for an additional fee of CZK 2.500 CZK per month - there is not a condition). The unit consists of an entrance hall, three separate rooms, a bathroom with a bathtub, a separate toilet, a storage room and a front garden of 20 m2. The unit has a complete kitchen with appliances (electric oven with electric induction ceramic hob and hood) including a back panel, as well as a fridge with freezer. Blinds and lighting are installed in the unit, a cabinet and a washing machine are installed in the bathroom. It is also possible to leave older furniture such as: sofa - sofa, armchair and table, 2x wardrobe, 1x single bed, pedestal with storage space under the TV, a table with chairs, or you can buy a larger bed for two. Excellent transport accessibility to metro C (Florenc) - bus No. 133, and metro A (Želivského) - bus No. 155 and 146. Complete civic amenities. An attractive location near the Židovské pece park offers quiet and safe living only about 15 minutes to the center. Within walking distance there are kindergartens, an elementary school, a medical facility, a pharmacy, a post office, shops, veterinary offices, several parks and playgrounds and restaurants, opposite the house the supermarket Albert will be opened very soon, etc. The Olgy Havlové bus stop is located right next to the apartment building (about 100 meters), the tram stop is about 700 meters away. Energy class B. Available during the second half of March. The unit is designed for 2 to 4 people. Refundable deposit in the amount of 2x rent without fees. You do not pay a commission to the real estate agency. In the case of a shorter-term lease (at least for about 6 months), the rental price is 15% higher. Please contact me only direct interested parties, not real estate agencies. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu829372
Dispozice3+kk
Dostupné od9. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Garáž
MHD 4 minuty pěšky
Terasa 20 m²
Výtah
Předzahrádka 20 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlgy Havlové
🚶 347 m (4 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 219 m (3 min)
Obchod
🚶 534 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 777 m (9 min)
RestauraceMenza
🚶 521 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 755 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Na Pražačce
🚶 612 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola U Veverek
🚶 328 m (4 min)
Sportoviště
🚶 491 m (6 min)
Hřiště
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.