Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyPetýrkova, Praha - Chodov

Rezervováno
Petýrkova, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3,5 m² • Lodžie 7,1 m²
Měsíční nájemné26 500 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce52 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zrekonstruovaný 71m2 velký a slunný byt 3+kk ve 4. patře panelového domu s výtahem. Byt se nachází v tiché části města s perfektní dostupností všech služeb. Pouhých 5 minut chůze od obchodního centra Westfield Chodov, 7 minut od zastávky metra Chodov, blízko školek, škol a další občanské vybavenosti. Výjimečnost lokality umocňuje blízkost Kunratického lesa, od kterého vás dělí jen několik kroků. Ideální místo na popracovní relax, zaběhání si, procházky. V okolí jsou dětská i workout hřiště. Parkování je možné na ulici před domem, místa jsou bez zón, případně jsou zde v dochozí vzdálenosti i hlídaná parkoviště a garážové domy.

Hlavní dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyní o rozloze 30 m^2 s přímým přístupem na velkou 7m2 zasklenou lodžii orientovanou na západ. Součástí tohoto pokoje je moderní plně funkční kuchyně (lednice, pyrolitickátrouba, indukční deska, myčka, mikrovlnka) a vestavěný nábytek - rohová skříň, prostorný pracovní dvojstůl a TV stolek. Dále je součástí jednotky oddělený záchod a koupelna s vanou. Velmi praktický je kumbál s pračkou, sušičkou a značným úložným prostorem v regálech. Do kumbálu je také svedená datová kabeláž. Na výběr je ze 3 poskytovatelů datových služeb - koax a nebo optika (aktuálně výhodná smlouva na optiku s PODA). K dispozici je i sklep (3.5 m^2) jako další úložný prostor.

Preferujeme zájemce nekuřáky a pokud zvířátka, tak nějaké "šetrné" k bytu.

Za zmínku stojí také to, že byt má výbornou orientaci - ložnice na východ, obyvák a lodžie na západ. Má tak okna na obě strany a dá se dobře větrat. V horkých letních dnech oceníte, že na lodžii je závěs, který obývák pomůže ochránit od části horka a hlavně sousední les funguje přeci jen jako přírodní klimatizace.

Tato nabídka je ideální pro každého, kdo hledá moderní a komfortní bydlení s vynikající dostupností městských služeb. Zájemci mě prosím kontaktujte do zprávy.

Fotky vyjadřují aktuální stav bytu, tedy včetně některého vybavení, se kterým se budeme stěhovat. Omluvte, že nedáváme k dispozici fotky kumbálu a ložnic - jejich stav je naprosto v pohodě. Uvidíte při prohlídce.

Byt bude k dispozici k nastěhovaní v květnu.

We offer a completely renovated 71m2 large and sunny 3+kk apartment for long-term lease, located on the 4th floor of a panel building with an elevator. The apartment is situated in a quiet part of the city with excellent access to all services. Just 5 minutes walk from the Westfield Chodov shopping center, 7 minutes from the Chodov metro station, close to kindergartens, schools, and other civic amenities. The uniqueness of the location is enhanced by the proximity of the Kunratice Forest, which is only a few steps away. An ideal place for post-work relaxation, running, or walks. There are playgrounds and workout areas in the vicinity. Parking is possible on the street in front of the house, where spaces are not zoned, or there are monitored parking lots and garages within walking distance.

The main feature of the apartment is the living room with a kitchen of 30 m^2, with direct access to a large 7m2 glazed loggia facing west. This room includes a modern fully functional kitchen (refrigerator, pyrolytic oven, induction hob, dishwasher, microwave) and built-in furniture - a corner wardrobe, a spacious double desk, and a TV stand. The unit also includes a separate toilet and a bathroom with a bathtub. Very practical is a utility room with a washing machine, dryer, and considerable storage space on shelves. The utility room also has data cabling from all rooms. There are 3 internet providers offering high quality optical connectivity. A cellar (3.5 m^2) is available as additional storage space.

Please note that pets are not welcome. Smoking in the apartment is also not allowed.

This offer is ideal for anyone looking for modern and comfortable living with excellent access to city services. Interested parties, please contact me through a message.

The photos reflect the current condition of the apartment, including some of the furnishings that we will be moving with.

The apartment will be available for move-in in May.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832151
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3,5 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Lodžie 7,1 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPetýrkova
🚶 200 m (2 min)
PoštaPraha 414
🚶 381 m (5 min)
Obchod
🚶 111 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 600 m (7 min)
Restauraceu Krčáku
🚶 391 m (5 min)
LékárnaBenu
🚶 274 m (3 min)
ŠkolaScio
🚶 410 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 622 m (7 min)
SportovištěFitness Chrpa
🚶 534 m (6 min)
Hřiště
🚶 148 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.