Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m²Nádražní, Praha - Smíchov

Nádražní, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 4 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné32 000 KčUšetříte 5 000 Kč37 000 Kč

+ Poplatky za služby5 139 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce64 000 Kč


Představte si život v útulném a elegantně zařízeném bytě 2+kk o rozloze 52,8 m2, který se pyšní svou polohou v srdci moderního bytového komplexu Smíchov City. Tento komplex, situovaný jen 15 minut tramvají od pulzujícího centra Prahy na Václavském náměstí, nabízí vše, co moderní život potřebuje: od obchodního centra Nový Smíchov přes kina, restaurace, kavárny a bary až po poštu, kliniky, fitness centra, banky, muzea, galerie a parky s dechberoucím výhledem. Navíc, Smíchovská náplavka, oblíbené místo pro relaxaci u vody s výhledem na Vyšehrad, je vzdálena pouhých 10 minut chůze.

Tento byt je dokonalým útočištěm pro ty, kdo hledají pohodlí, styl a funkčnost. Vstup do budovy je zajištěn nepřetržitou recepcí a vjezd z ulice Šiklové, což garantuje bezpečnost a soukromí. Interiér bytu byl navržen s důrazem na harmonii a detail, kde každý kus nábytku a každý prvek dekorace ladí do jednoho stylu, vytvářejíc soudržný a přívětivý prostor.

Obývací pokoj, který je v jednom s jídelnou a kuchyní, je vybaven novou, pohodlnou rozkládací pohovkou, která nabízí ideální místo pro relaxaci. Jídelní stůl a židle umožní pohodlné stolování i příjemné posezení s přáteli. Kuchyně, na míru vyrobená a plně vybavená nejnovějšími spotřebiči, uspokojí i ty nejnáročnější kulinářské nadšence.

Ložnice je oázou klidu, nabízející prostornou dvoulůžkovou postel, noční stolky a samostatnou malou šatnu se spoustou úložného prostoru. Koupelna, elegantně vybavená zařízeními od firmy Villeroy & Boch, je spojená s toaletou a nabízí komfortní prostředí pro vaše denní rituály.

Předností tohoto bytu je i praktická skladovací místnost a možnost parkování v podzemním parkovišti, což přináší další vrstvu pohodlí. Všechna okna v bytě jsou vybavena vnějšími automatickými žaluziemi, což zajistí soukromí a klid. Okna směřují do zeleného, oploceného nádvoří s odpočinkovými zónami, které slibuje klidné a tiché bydlení uprostřed živého města.

Tento byt představuje dokonalou rovnováhu mezi moderním komfortem a přístupem k přírodě a kultuře, což dělá z něj ideální domov pro ty, kdo si cení kvality a stylu.

Nájem je 32 000 Kč měsíčně.

Návratný vklad činí 64 000 Kč.

Komerční služby činí 6,139 Kč měsíčně - poplatky za služby + elektřina. To se přepočítává jednou ročně.

Charming, fully furnished 2+kk, 52.8 m2 apartment, located in a new, modern apartment complex. Smíchov City is located 15 minutes away by tram from the heart of Prague - Wenceslas Square. The tram stop is right in front of the building. The district has everything you need – the Nový Smíchov shopping center, cinemas, numerous restaurants, cafes and bars, a post office, a clinic, fitness centers, banks, museums, galleries and parks with beautiful views. The popular Smíchovská Náplavka is a 10-minute walk away, facing the river and Vyšehrad.

The building has a nonstop reception, and an entrance from Šiklové street.

The apartment is fully furnished with new furniture and interior designed in one style. Everything is thought through to the details.

The living room is connected with a dining area and the kitchen. The comfortable table and chairs will allow you to spend your personal time comfortably and to invite guests. The kitchen is custom-made and fully equipped with new equipment and everything necessary. Installed equipment, refrigerator and dishwasher. Harmony and atmosphere of comfort will accompany you every day in this apartment.

The bedroom, in addition to a large double bed and cribs, has a separate small wardrobe equipped with a spacious closet.

The large bathroom is equipped with a shower and a new washing machine.

The hallway is equipped with a spacious wardrobe with mirrors.

All windows of the apartment have blinds with a control panel. The windows face a green, gated courtyard equipped with resting spaces.

Part of the apartment is a storage room located on the floor -2, which is 6 m2. On the 2nd floor there is an underground parking, where there is a parking space for 1 car.

The rent is 37,000 CZK per month.

The return deposit is 74,000 CZK.

The utilities amount to 6,139 CZK per month - utility charges + electricity. This will be recalculated once a year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832430
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 4. 2024
Podlaží2
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
Garáž
Balkón 4 m²
Výtah
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 34 m (0 min)
PoštaPraha 55
🚶 659 m (8 min)
ObchodLibeřské lahůdky
🚶 211 m (3 min)
Banka
🚶 456 m (5 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 113 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 416 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚘 1 690 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 603 m (7 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 762 m (9 min)
Hřiště
🚶 596 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.