Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyŽižkovo náměstí, Praha - Žižkov

Žižkovo náměstí, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Byt 2+kk v historické cihlové budově z roku 1914 v ulici Žižkovo Náměstí 6 do základů rekonstruovanou roku 2014 s cílem zachovat autentickou atmosféru a přenést dům do 21. Století.

Bytová jednotka o celkové podlahové ploše 43m2 je umístěna ve 2. Podlaží ze 7, kde se celkem nachází pouze dalších 37 bytů. Celý dům propojuje centrální prosklený výtah a reprezentativní společné prostory se zdobným štukováním a jednotnými vstupními dveřmi, které dokreslují harmonický a jednotný styl domu. Jednotka má výšku stropů přesahující 3m, které zde umožnili vzniknout na míru řešenou vestavnou skříň. Dřevěná dvoukomorová okna s novým kováním a lakováním. Kvalitní, dřevěné dubové parkety, desénové dveře se zapuštěnými panty od společnosti Sapeli. Velkorysá kuchyňská linka osazena kvalitními spotřebiči a množstvím úložného prostoru s výhledem na severozápadní stranu do ulice. Minimalistický , funkční a pozitivně působící interiér bytu umocňují více jak třímetrové stropy.

Ložnice potěší plochou 20 metrů čtverečních, nabízí obrovskou vestavěnou skříň, která efektivně zastoupí šatnu, a zbude dostatek prostoru pro komfortní spaní nebo třeba pracovní kout. Koupelna je navržena tak, aby vám poskytla příjemné místo pro relaxaci ve velkorysém sprchovém koutě.

Byt je orientován na severozápad, což znamená, že se můžete těšit na krásné výhledy na koruny stromů od jara až do podzimu nejbližší okenní sousedy máte přes park na druhé straně. K dispozici je také sklepní kóje 1,1m2 a možnost parkování v modré zóně přímo před domem. Pro milovníky procházek jsou Mahlerovy sady nebo Riegerovy sady vzdáleny jen několik kroků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833126
Dispozice2+kk
Dostupné od26. 3. 2024
Podlaží2
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 368 m (4 min)
PoštaPraha 35
🚶 337 m (4 min)
Obchod
🚶 200 m (2 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 444 m (5 min)
RestauraceRock&Pop Music Bar
🚶 138 m (2 min)
LékárnaOlšanka
🚶 386 m (5 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 10 m (0 min)
Mateřská škola
🚶 395 m (5 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 722 m (9 min)
Hřiště
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.