Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 21 m² bez realitkyHradeckých , Praha - Nusle

Rezervováno
Hradeckých , Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce8 900 Kč


VÝHODNÁ CENA V DOBRÉ LOKALITĚ! Garsoniéra 2min. pěšky od metra C Pražského povstání, kousek pěšky Vyšehrad a Kavčí hory. Nájem 7900,- a poplatky 1000,- + elektřina a plyn (ca 1200). Kuchyňka oddělená od pokoje, pračka, mikrovlnka. Byt pro 1 osobu je vybaven nábytkem na míru z dubového dřeva, parkety, plastová okna, hezký výhled do dvora. Výborná občanská vybavenost a skvělé spojení do centra. POUZE NEKUŘÁK! Zvířata ANO. Cizinec s trvalým pobytem ANO: možno převézt na sebe platbu plynu a elektřiny. Možnost prohlídky. Volný od 1. 2. 2019.

VERY CONVENIENT PRICE FOR LIVING IN A CENTRAL RESIDENTIAL DISTRICT!!! Flatlet, completely furnished, kitchenette separated from the room. 2 min. walk from metro C Pražského povstání, close to Vyšehrad and other green areas, 6900 CZK rent+ 1000,- fees + gas and el. on one´s own account. NON SMOKER ONLY! Pets OK, foreigners with residential permit OK. Visit possible on request any day. Available from 1. 4. 2016

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84670
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha21
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.