Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyBydžovského, Praha - Malešice

Bydžovského, Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k pronájmu slunný byt 2+1 54 m2. Byt prošel v roce 2011 celkovou rekonstrukcí, velmi dobře dispozičně řešený (viz. plánek): neprůchozí pokoje (oba 17m2), předsíň s dostatkem místa pro skříně, WC a koupelna zvlášť, kuchyně (vybavená kuchyňskou linkou, plynovým sporákem, digestoří, lednicí a pračkou). Nachází se v klidné lokalitě Prahy 10 – Malešice, blízko Malešického parku. Velmi dobrá dostupnost do centra (2 minuty od domu zast.busu 133,155,188; 5min.od metra Želivského). Byt je ve 4. patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Dům po rekonstrukci, zateplené fasády, nové omítky a plastová okna. K bytu patří malý sklep.

Na podlahách dlažba a koberce, nové elektrické rozvody. Koupelna vybavena vanou, sprchovou zástěnou a moderním sprchovým rozstřikovačem. Možnost připojení k UPC, internetu. Veškerá občanská vybavenost v okolí – zdravotní středisko, škola, školka, pošta, obchody, sportovní centrum (squash, tenis, posilovna). Dům je v klidné ulici, parkování na parkovišti před domem.

K nastěhování 1.10.2014. Prohlídky možné po domluvě možné již nyní. Preferuji dlouhodobý pronájem. Poplatky uvedené pro dvě osoby. RK PROSÍM NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93018
Dispozice2+1
Podlaží4
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.