Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyPraha - Modřany

Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


V komplexu Belárie pronajmu slunný byt (2+kk), 67m2 (34m2 pokoj s kuchyní + 17 m2 ložnice), balkón 10 m2 + garážové stání + sklep.

Orientace na severo-západ, umístění ve 4.NP (3.patro) v ulici Vorařská 8, Praha 4 - Modřany.

Volné od 1.4.2019

Byt je nový, moderní, kompletně zařízen pro nastěhování, k bytu náleží kryté garážové stání v podzemním podlaží. Velká francouzská okna s výledem na Vltavu a cyklo/inline stezku + prostorný balkón. V pokojích laminátové podlahy, byt v celkovém provedení nadstandard.

Zařízeno: nádobím vybavená kuchyň plus spotřebiče /sporák, varná deska, mikrovlnka, lednice, myčka/, jídelní stůl a židle, rohová sedačka, police, pračka, 2lůžková postel, pracovní stůl, vestavěné skříně, komplet světla, botník.

Vhodné pro singles, cizince, partnerskou dvojici, mimopražského manažera/ku, apod.

Pohodlné dopravní spojení, tramvaj/spojení do centra cca 10 až 15 min. Výborná dostupnost na D1, Jižní spojku, Barandovský most 5 minut. Tramvajová a autobusová zastávka Belárie se nachází před domem; Tram l. c.3, c.17 , c.21 a c.92 - cetrum, autobus k l. B+C metra přímo u domu).

Možnost připojení IPTV (HDTV) a vysokorychlostní optický internet.

V okolí sportovně rekreační zóna: na břehu Vltavy, Hodkovičky Golf, sportovní areál Hamr, Freestyle park, přímo u domu se nachází cyklo a inline stezka u Vltavy směr Zbraslav-centrum, v blízkosti Žluté lázně. Naproti kanceláře fi.Nestlé. Prodejna potravin v domě, dále v blízkosti lékárna, restaurace, ZŠ, MŠ, Kaufland, Billa, OBI.

Nájem/měsíc 18.900Kc +4000Kc(poplatky/sluzby + záloha elektro).

Možné prohlídky po osobní domluvě. Kauce dle domluvy.

BelariePark Complex (build in 2009) located in exquisite and popular place in Prague 4 Top quality newly fully furnished apartment (2+kk), 67m2 (34 m2 room with fully equiped kitchen + 17 m2 bedroom and 10 m2balcony) + parking space, this charming apartment is located on west, on the 4th floor (street Vorarska8, Prague 4 - Modrany). The apartment is new, brick house, modern, fully furnished, underground garage parking space, with all amenities and instant access transport accessibility, connection to center (aprox 10 to 15 min). Possibility to connect to IPTV (HDTV) and a high-speed optical internet. Convenient for singles, foreigners, couples, managers, etc. Transport accessibility: direct connection to D1, tram and bus station Belarie in front of the building, connection to center aprox 10 to 15 min. (tram n.3, n.17 and n.52 - center, direct bus connection to metro B+C). Great way of social activities (one of few possibilities to live in river coast apartment, next to Hodkovicky Golf, sport areal Hamr, Freestyle park, next to Nestle head-office, a bike track and an inline track are just next to the door, and Žluté Lázne Area is a few tram stops away, cinemas, restaurants, bars, cafes, shopping malls, supermarket, close to pharmacy, hospital, close to kids garden, primary and high school). Rent/month 14.000Kc + 4000Kc(utilities) Possible view of the apartment upon personal contact. No reality agency cost included (rent directly with the owner), deposit upon discussion.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu344979
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.