Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Hledám bydlení: Komunikace s majitelem a vyplnění profilu (2. díl)

Prokázání důvěryhodnosti a rychlá komunikace s majitelem hrají při hledání hlavní role. Poradíme vám, jak pomocí Bezrealitky uspět a zároveň si ulehčit hledání domova použitím naší platformy.


Lucie Starovičová
Lucie Starovičová7. 4. 2022 | Doba čtení: 3 minuty

Premium profil 

U reakce na prodej nemovitosti si vystačíte s tím, že se u tím zaregistrujete. U reakce na pronájmy je tomu však jinak. Abyste mohli využívat naši komunikační platformu, budete k tomu potřebovat Premium profil, s kterým můžete 5 měsíců neomezeně reagovat na veškeré nabídky na našem portálu. Také si v rámci Premium profilu nastavíte okamžitého hlídacího psa, který vás ihned upozorní na nové nabídky podle vašich preferencí. Můžete si také vytvořit ověření osoby až v 6 institucích / registrech, a získat tak potvrzení o vaší bezdlužnosti pro majitele. 


Tip!
Místo 19 000 Kč za provizi můžete zaplatit jen Premium profil a najít bydlení ihned! Chci Premium profil

Osobní profil 

Vyplňte si pečlivě a poctivě váš Premium profil, čím více informací, tím lépe. Na kompletnosti a důvěryhodnosti profilu se významně podílí i:  

  • ověření telefonu 
  • profilová fotografie 
  • doplňující informace 
  • ověření bezdlužnosti 

Kalendář prohlídek 

Nástroj Kalendář prohlídek ukrývá časový přehled plánovaných prohlídek po časových intervalech včetně sdílení termínu prohlídky. Ulehčuje tak jejich organizování zájemcům i vlastníkům nemovitostí.