Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyTravná, Praha - Kyje

Travná, Praha - KyjeVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nově zrekonstruovaný, slunný a nadstandardně zařízený byt 3+kk o velikosti cca 65m2 ve 4. poschodí ve velmi klidné lokalitě. Vybavení: americká lednice, inteligentní pračka, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, velká LED televize, DVD přehrávač, polohovací postele, luxusní sedací souprava atd...)

Byt se skládá z obývacího pokoje propojeného s kuchyní, ložnice, pracovny/druhé ložnice, velké komory (možno i jako malá pracovna), chodby s velkou vestavěnou skříní, koupelny a samostatné toalety. V bytě jsou vestavěné skříně a mnoho úložných prostor. Pokoje jsou neprůchozí!

Internet v ceně nájmu. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba. Plastová okna se žaluziemi + venkovní bezpečnostní žaluzie na elektrické ovládání. Vybavení zůstává v bytě viz foto (nebo dle dohody). Velmi dobrá dopravní dostupnost – v blízkosti metra Rajská zahrada (6 minut autobusem), výpadovka na Jižní spojku. Dobrá občanská vybavenost a možnost sportovního vyžití (supermarket, cyklostezka, restaurace atd.). Zvířata ani kuřáci ne. Volný ihned.

Newly reconstructed, sunny and above standard furnished apartment 3 + kk about 65m2 on the 4th floor in a very quiet location. Equipment: American fridge, smart washing machine, electric stove with ceramic hob, large LED TV, DVD player, positioning beds, luxury sofas etc ...)

The apartment consists of a living room connected with kitchen, bedroom, study / second bedroom, large chambers (possibly as a small office), corridors with large built-in wardrobes, bathrooms and separate toilets. The apartment has built-in wardrobes and many storage spaces. Rooms are out of the ordinary!

Internet included in the rental price. Floating floors and tiles on the floors. Plastic windows with blinds + exterior safety blinds for electrical control. The equipment remains in the apartment see photo (or subject to agreement). Very good transport accessibility - close to the Rajska garden metro station (6 minutes by bus), the junction on the Southern link. Good civic amenities and the possibility of sports activities (supermarket, cycle path, restaurant, etc.). Animals or smokers not. Free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu281688
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Jahodnice
🚶 589 m (7 min)
PoštaPraha 104
🚘 4 306 m (9 min)
Obchod
🚶 544 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 968 m (5 min)
RestauraceLa Botega
🚶 582 m (7 min)
LékárnaBenu
🚘 4 254 m (9 min)
Škola
🚘 3 584 m (8 min)
Mateřská školacentrum pro postizene deti
🚘 4 858 m (10 min)
Sportovištěsportovní areál Hamr-Štěrboholy
🚘 3 635 m (9 min)
Hřiště
🚶 290 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.