Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 79 m² bez realitkyJindřicha Plachty, Praha - Smíchov

Rezervováno
Jindřicha Plachty, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


K pronájmu od 1. května nabízím podkrovní byt 2+kk, 78,5m², s výtahem, nový z roku 2014. Byt se nachází u nábřeží Vltavy, 5 minut pěšky od metra a nákupního centra Anděl.

Byt je zařízený novým designovým nábytkem na míru s dostatkem úložního prostoru. V kuchyni se nachází bar a jsou zde všechny spotřebiče vestavěné (lednice, mraznička, mikrovlnná trouba, horkovzdušní trouba, indukční varná deska, digestoř, myčka nádobí).

Další vybavení: Masivní jídelní stůl s koženými židlemi, kožená sedačka, křeslo. Oddělená toaleta, sprcha. Pračka + sušička a vlastní plynový kondenzační kotel.

Zájemce prosím nekuřáky a bez zvířat.

I offer a 2-room apartment for rent since 1st of May. It is a loft apartment, 78,5m², with lift, new from year 2014. The apartment is located near Vltava river, a 5-minute walk from the underground station and shopping center Andel.

The apartment is furnished with a new design furniture with plenty of storage space. There is a bar in the kitchen and all the built-in appliances (fridge, freezer, microwave, oven, induction hob, hood, dishwasher).

Other features include massive dining table with leather chairs, leather sofa, armchair. Separate toilet, shower. Washing machine + dryer and a private gas boiler.

Those interested please non-smokers and without animals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu360204
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.