Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyBranická, Praha - Braník

Branická, Praha - BraníkMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný tichý byt 2+kk, 42m2 s unikátním výhledem na Branické skály a s výbornou dostupností do centra. Byt má 2 pokoje, kuchyňský kout, chodbu, koupelnu s WC a velký úložný prostor v prostoru pod střechou. Je částečně zařízený (kuchyňská linka včetně trouby a ledničky, skříně v ložnici). K bytu náleží sklep a lze užívat též kolárnu/kočárkárnu a příjemnou zahradu ve vnitrobloku. Dům stojí u Vltavy v bezprostřední blízkosti zastávek tramvaje a autobusu. Metro B (Karlovo náměstí) 9min tramvají, Václavské náměstí 19min tramvají, Smíchovské nádraží 6min autobusem. K cestě do centra, na náplavku či ke sportu lze využít cyklostezku. V blízkosti je kromě Branických skal a lesoparku Dobeška též sportovní areál Hamr, Žluté lázně a podolský bazén. Byt ocení zejména člověk nebo pár, který má vztah ke sportu a přírodě a zároveň chce být v kontaktu s děním v centru města. Ačkoli se dům nachází nedaleko Barrandovského mostu, hluk z této dopravy je blokován díky severní orientaci bytu a neobtěžuje ani při otevřených oknech, která jsou orientována do zeleně Branických skal. V domě není výtah. Nájemné 14.000,- Kč/měsíc + 3.000,- Kč jako záloha na cenu dodávek elektřiny, plynu, vody, stočné, atd. Kauce 30.000,- Kč. Byt bude volný v průběhu ledna 2024. Byt je nyní vymalován na bílo.

Prosím všechny zájemce, aby byli trpěliví, ozvu se jim.

I am offering for long-term rent nice silent apartment 2+kk, 42m2 with unique view on Branické skály (natural rock area) and with great access to city center. The apartment has 2 rooms, kitchen corner, corridor, bathroom with toilet and big storage space under the roof. It is partially equipped (kitchen unit including oven and fridge, inbuilt wardrobe in the bedroom). It is further possible to use cellar, bike storage and pleasant garden in the backyard. The house stands at the bank of Vltava river in direct proximity of tram and bus stops. Metro (Karlovo náměstí) 9min by tram, Václavské náměstí 19min by tram, Smíchovské nádraží 6min by bus. Possible to use cycling trail to get to the city center or for sport. In addition to the rocks Branické skály and forestpark Dobeška, the close area also offers sport center Hamr, Žluté lázně resort and pool in Podolí. The appartment will be appreciated in particular by a person or a couple with relation to sport and nature and who at the same time wants to be in contact with city center life. Although the house is not far from the Barrandov bridge, the noise from this traffic is blocked by north orientation of the apartment and is not bothering regardless of open windows which face the greenery of rocks. There is no elevator in the house. Rent 14.000,- CZK/month + 3.000,- CZK as advance payments for price of electricity, gas, water and other supplies. Deposit 25.000,- CZK. The flat is available as of 1st February 2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu382611
Dispozice2+kk
Dostupné od6. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Sklep 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřístaviště
🚶 45 m (1 min)
PoštaPraha 47
🚶 441 m (5 min)
ObchodBenea
🚶 90 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 599 m (5 min)
RestauraceNa Jezerce
🚶 74 m (1 min)
LékárnaLékárna Braník
🚶 715 m (9 min)
ŠkolaHudební Škola
🚶 332 m (4 min)
Mateřská školaTrojlístek
🚶 479 m (6 min)
SportovištěPlavecký areál Podolí
🚘 1 748 m (3 min)
Hřiště
🚶 374 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.