Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 165 m² bez realitkyJanáčkovo Nábřeží, Praha - Smíchov

Janáčkovo Nábřeží, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné55 000 Kč

+ Poplatky za služby12 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Luxusní mezonetový byt (č.13) s klimatizací po kompletní rekonstrukci se nachází v 5.patře činžovního původně secesního domu s výtahem přímo u Vltavy v centru města. Nabízí krásný výhled na Vltavu, historické centrum, Tančící dům a Národní divadlo. V okolí je placené veřejné parkoviště či modré zóny, MHD včetně metra je v pěší dostupnosti. Na podlaží jsou dva 2 byty.

Dominantou apartmánu o celkové ploše 165 m2 jsou vysoké stropy a rozměrné světlé místnosti. Byt zahrnuje obývací pokoj s krbem a výhledem na Vltavu, šatní komoru , WC s umyvadlem, kuchyň s terasou do vnitrobloku (terasa je společná i pro 1.ložnici), komoru s pračkou a sušičkou, 1.ložnici s koupelnou se sprchovým koutem a WC a šatní komorou, 2.ložnici s výhledem na Vltavu se šatní komorou a koupelnou s WC, ve zvýšeném podlaží je pokoj s WC a umyvadlem a nízkou komorou. Kuchyň je plně vybavená včetně všech elektrospotřebičů, plně vybavené jsou rovněž koupelny. Na podlahách jsou dřevěné parkety a /nebo dlažba.

Představuje nadstandardní bydlení v prostředí na břehu řeky Vltavy jen kousek od centra města s plnou občanskou vybaveností – nákupní a zábavní centrum Nový Smíchov je v pěší dostupnosti. Krásné procházky na romantický Petřín nebo po nábřeží na Kampu a Malou stranu.

BUDETE PRVNÍ NÁJEMNÍCÍ PO KOMPLETNÍ A DŮKLADNÉ REKONSTRUKCI!

Luxury duplex apartment (No.13) with air conditioning after complete reconstruction is located on the 5th floor of a former Art Nouveau building with elevator right next to the Vltava river in the city center. It offers a beautiful view of the Vltava River, the historic center, the Dancing House and the National Theatre. There is paid public parking or blue zones in the vicinity, public transport including metro is within walking distance. There are two 2 flats on the floor.

High ceilings and large bright rooms dominate the apartment with a total area of 165 m2. The apartment includes a living room with a fireplace and a view of the Vltava River, a walk-in closet, a toilet with a sink, a kitchen with a terrace facing the courtyard (the terrace is shared by the 1st bedroom), a pantry with a washing machine and dryer, 1. The 2nd bedroom overlooking the Vltava River with a walk-in closet and bathroom with toilet, a room with toilet and sink and a low pantry. The kitchen is fully equipped including all electrical appliances, the bathrooms are also fully equipped. The floors are wooden parquet and/or tiled.

It represents a superior living environment on the banks of the Vltava River just a short walk from the city center with full amenities - the shopping and entertainment center Nový Smíchov is within walking distance. Beautiful walks to the romantic Petřín or along the waterfront to Kampa and Malá strana.

YOU WILL BE THE FIRST TENANTS AFTER A COMPLETE AND THOROUGH RENOVATION!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600532
Dispozice4+1
Dostupné od26. 8. 2022
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha165
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 281 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 219 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 349 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 355 m (4 min)
RestauraceNová paluba
🚶 69 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 420 m (5 min)
Škola
🚶 196 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 540 m (6 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 525 m (6 min)
Hřiště
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.