Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitky28. Pluku, Praha - Vršovice

28. Pluku, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


(Poplatky jsou včetně energií) Nabízím k pronájmu kompletně zařízený menší byt s jednou ložnicí a obývacím pokojem s kuchyňským koutem v dobře udržovaném secesním domě na pomezí Vršovic a Vinohrad. Byt je ve velmi dobrém stavu (celková rekonstrukce před 10 lety, před 2 lety částečná rekonstrukce) a je originálně zařízen vintage nábytkem. V kuchyni je lednice s velkým mrazákem, plynový sporák s elektrickou troubou, kávovar a základní kuchyňské nádobí. V obývacím pokoji je postel pro hosty/pohovka, konferenční stolek, kuchyňský stůl a židle. Ložnice je vybavená manželskou postelí, peřiňákem, psacím stolem a dvěma knihovnami. Další úložné prostory představují velké vestavěné skříně v předsíni. V koupelně je vana se sprchou, umyvadlo a WC. V komoře je k dispozici pračka. V bytě je nový kotel na teplou vodu a etážové topení, a je zde zaveden internet. Byt se nachází ve 2. podlaží, do mezipatra jede výtah. Sklep ani balkon byt nemá. V přízemí domu je malý obchod se základními potravinami, další obchody jsou v přímo v ulici. Nákupní centrum Flora a Eden jsou 5 minut autobusem. Zastávka autobusu je 2 minuty od domu. Metro Náměstí Míru a Flora je 5 minut autobusem. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, hřiště, parky.

(Price including energies) A fully furbished apartment consisting of one bedroom and a living room with kitchenette in a well kept Art-Nouveau building in Vršovice near Vinohrady. The apartment is in perfect condition (completely remodelled 10 years ago, design refreshment 2 years ago) and is fitted with vintage furniture. There is a large refrigerator with freezer, a gas hob and electrical oven, coffee maker and basic kitchen equipment. Living room is fitted with guest bed/sofa, coffee table, dining table and chairs. In the bedroom you find a double bed, two bookcases and a desk. Built-in wardrobes in the hallway offer additional storage. Bathroom has a tub with shower, a basin and a toilet. Washing machine is in the technical room. A new water boiler has been installed recently for hot water and heating. Interent connection is running. The apartment is on the second floor, a lift comes to the mezzanine. There is no cellar or balcony. A small grocery store is located on the ground floor of the building, more shops can be found along the street. Shopping malls Eden and Flora are 5 minutes by bus. Náměstí míru and Flora metro stations are 5 minutes by bus. A bus stop is 2 minutes from the house. All facilities as well as parks and playgrounds are in close proximity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640801
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 12. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKodaňská
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 101
🚶 799 m (10 min)
ObchodVinohradská pekárna
🚶 89 m (1 min)
BankaFio, Praha Moskevská
🚶 570 m (7 min)
RestauraceU Klokoně
🚶 103 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 573 m (7 min)
ŠkolaGopas, a.s. Počítačová škola
🚶 339 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 263 m (3 min)
Sportoviště
🚶 823 m (10 min)
Hřiště
🚶 461 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.