Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyHájkova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Hájkova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné31 000 KčUšetříte 4 000 Kč35 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Zrekonstruovaný byt 3+1 k pronájmu v klidné části Žižkova v blízkosti parků Parukářka a Vítkov.

Velmi nízké náklady na provoz (vlastní plynový kotel s výhodnou dlouhodobou smlouvou na dodávky plynu a elektřiny, na rok 2023 cena plynu 1,1 Kč/kWh vč. DPH, cena elektřiny 2,3 Kč/kWh vč. DPH, výrazně pod státním stropem).

Byt se nechází v 5. patře s výtahem. V okolí jsou restaurace, kavárny, obchody (Lidl, Billa, Tesco, večerky), ZŠ, MŠ a další. Dostupnost na všechny 3 linky metra do 10min tramvají nebo autobusem. Do centra 10-15 min. Modré zóny před domem.

Byt je částečně zařízený - kuchyně se spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, indukční deska), IKEA velká a menší skřín a komoda, postel 140cm s nočními stolky. V případě potřeby může být byt úplně prázdný. Koupelna s vanou a sprchovou zástěnou. V bytě je technická místnost s pračkou a dále malá šatna v menším pokoji. Byt má vlastní plynový kondenzační kotel. Kabelový vysokorychlostní internet (vč. wi-fi).

Refurbished apartment for rent - living room, kitchen and 2 bedrooms in quiet neighborhood in Žižkov. Parks Parukářka and Vítkov are in close proximity.

Very low costs for heating and electricity (own natural gas boiler used for heating with beneficial price of gas for 2023 1.1 CZK/kWh incl. tax, price of electricity 2.3 CZK/kWh incl. tax, significantly below the government cap)

Apartment is on the 5th floor in a building with elevator. There are supermarkets (Billa, Lidl, Tesco), restaurants, cafes, grammar school, kindergarten, etc. All three metro lines are available within 10 mins by trams or buses. To the downtown it takes 10-15 mins by public transport. Blue zones for parking in front of the house.

Apartment is partially equipped - kitchen (refrigerator, freezer, microwave, dishwasher, induction cooktop, oven), washing machine (in separate technical room), IKEA large and small wardrobe and drawers, 140 cm wide bed with night stands. The furniture can also be removed if needed. There is a tub with shower screen in bathroom. For heating natural gas boiler is used. Cable high-speed internet (incl. wi-fi).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693806
Dispozice3+1
Dostupné od4. 2. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHájkova
🚶 181 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 694 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 160 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 106 m (1 min)
RestauraceU Rohatejch
🚶 38 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 310 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 575 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Paleček o.p.s.
🚶 570 m (7 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 516 m (6 min)
Hřiště
🚶 255 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.