Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 69 m² bez realitkyRadlická, Praha - Smíchov

Radlická, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby660 Kč
+ Poplatky za energie3 010 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý, plně rekonstruovaný byt 2+1 na Smíchově. Byt se nachází ve 3. patře v městském činžovním domu z roku 1890 s pavlačí a výtahem. Pronajímá se vybavený – v ložnici manželská postel s nočními stolky a šatní skříní, v obýváku rozkládací gauč, televize, TV stolek a vestavěná knihovna. Kuchyně na míru je vybavena indukční varnou deskou, troubou, digestoří, mikrovlnou troubou, lednicí a myčkou na nádobí. V předsíni a v kuchyni je vestavěná skříň s velkým úložným prostorem. V koupelně je pračka a sušička. Koupelna a toaleta jsou oddělené.

Výborná dopravní dostupnost – 150m od domu je stanice metra B Anděl, 350m zastávka tramvaje Na Knížecí. V okolí kompletní občanská vybavenost – OC Nový Smíchov, kino Cinema City a Cinestar, supermarket Lidl, Albert, školy, školky, lékárna, pošta, restaurace, v docházkové vzdálenosti Manifesto a Náplavka. Parkování před i za domem v modrých zónách.

Byt je určen k dlouhodobému pronájmu, ideální pro pár nebo jednotlivce, upřednostňuji bez domácích mazlíčků. Cena 25.000,- Kč + poplatky (cca 660,- Kč/osoba) + převod elektřiny a plynu na nájemce (cca 3.020,- Kč). K dispozici od 1.června 2024.

Sunny, fully reconstructed apartment 2 + 1 in Smíchov for rent. The apartment is located on the 3rd floor of a town apartment building from 1890 with a courtyard gallery and an elevator. The apartment is rented furnished - in the bedroom a double bed with bedside tables and a wardrobe, in the living room a sofa bed, a TV, a TV table and a built-in bookcase. The custom-made kitchen is equipped with an induction hob, an oven, a hood, a microwave oven, a refrigerator and a dishwasher. In the hall and in the kitchen there is a built-in wardrobe with a large storage space. There is a washing machine and dryer in the bathroom. The bathroom and toilet are separate.

An excellent transport links - 150 m from the house metro station B Anděl, 350 m tram stop Na Knížecí. Many civic amenities in the neighborhood – shopping centre Nový Smíchov, Cinema City and Cinestar, supermarkets Lidl and Albert, schools, kindergartens, pharmacy, post office, restaurants, within walking distance of Manifesto and Náplavka. Parking in front of and behind the house in the blue zones.

Long-term rental, ideal for an individual or for a couple, preference for a tenant without pets. Price: 25 000 CZK + fees (circa 660 CZK/ person) + transfer to electricity and gas bill to the tenant (circa 3020 CZK). Available from June 1, 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu797489
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽenské domovy
🚶 137 m (2 min)
PoštaPraha 53
🚶 251 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 186 m (2 min)
Banka
🚶 269 m (3 min)
RestauraceBernard pub
🚶 66 m (1 min)
LékárnaNad Knížecí
🚶 153 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚶 445 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Santoška
🚶 641 m (8 min)
Sportoviště
🚶 799 m (10 min)
Hřiště
🚶 194 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.