Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyKe Klíčovu, Praha - Vysočany

Ke Klíčovu, Praha - VysočanyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné25 500 Kč

+ Poplatky za služby4 900 Kč
+ Poplatky za energie1 202 Kč
+ Vratná kauce30 400 Kč


Pronájem zbrusu nových vybavených bytů ve Vysočanech v rezidenci Vysočanský mlýn splní všechny vaše požadavky. Recepce s ostrahou a prémiové vybavení všech jednotek jsou jen jedny z mnoha benefitů, které na Vás v tomto exkluzivním nájemním bydlení čekají.

PLNĚ VYBAVENÉ BYTY

Vaše nové prostorné 2+kk je připravené k okamžitému nastěhování bez starostí spojených s zařizováním domácnosti. V bytě naleznete kvalitní nábytek na míru, který je přizpůsoben životu moderního člověka.

Byt se skládá z ložnice a obytné místnosti, kde naleznete plně vybavenou kuchyni včetně spotřebičů, pohodlnou pohovku a televizor. Nerušený odpočinek zaručuje pohodlná postel s kvalitní matrací, kterou naleznete v oddělené ložnici. Pro větší pohodlí Vám navíc nabízíme dvě varianty jejího uspořádání – dvoulůžko nebo dvě oddělené postele pro spolubydlení. Samozřejmostí je i moderní koupelna se sprchovým koutem a pračkou.

Celý byt má mnoho chytře řešených úložných prostor, avšak pokud byste přesto potřebovali více místa, je Vám k dispozici vlastní sklepní kóje. Příjemným bonusem je i prosluněná lodžie s posezením, která bytu dodává vzdušnost a dostatek světla. Řidiči pak ocení množnost vlastního parkovacího stání přímo u rezidence.

LOKALITA PŘÍMO NA METRU

Rezidence se nachází ve strategické lokalitě Vysočan na Praze 9, která v posledních letech prochází modernizací a stává se tak jednou nejvyhledávanějších čtvrtí. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně restaurací a kaváren, obchodních center Fénix a Harfa, posilovny či zdravotnických zařízení. Okolí bytů nabízí ideální propojení mezi přírodou a městem. Naleznete zde zelené parky, turistické trasy a cyklostezky.

Dopravní dostupnost po Praze je perfektní, hlavně díky bezprostřední blízkosti metra B Vysočanská či vlaku na Masarykovo nádraží. Do Prahy i z ní se dostanete snadno i autem, jelikož Vysočany jsou velmi dobře napojeny hned na několik dopravních tepen.

PRÉMIOVÉ SLUŽBY

Potřebujete uklidit byt, pohlídat děti nebo vyčistit oblečení? Vaše pohodlí, naše starost! V Mint Living najdete mnohem víc než jen obyčejné nájemní bydlení. Na recepci si snadno domluvíte vše, co máte zrovna na srdci.

Paušál na služby a energie: 4 900 Kč

Zálohy na elektřinu a vodu: 1 600 Kč

Parkovací stání: lze pronajmout za 2 300 Kč

Vratná kauce: jeden měsíční nájem

Bez provize RK!

Volné IHNED.

Více podrobností na vysocany.mintliving

Rezervujte si svůj termín prohlídky ještě dnes. Budeme se těšit!

Rental of brand new furnished apartments in the Vysočany district in the Vysočanský mlýn residence will meet all your requirements. Reception with security and premium furnishing of all units are just some of many perks that await you in this exclusive rental housing.

FULLY EQUIPPED APARTMENTS

Your new spacious 2 bedroom apartment is ready for you to move in immediately without the hassle of furnishing your home. In the apartment you will find customized furniture that will make your everyday life easier.

The apartment consists of a bedroom and a living room where you will find a fully equipped kitchen including appliances, a comfortable sofa and a TV. Uninterrupted rest is guaranteed by a comfortable bed with a quality mattress, which can be found in a separate bedroom. For greater comfort, we also offer two options for its arrangement - a double bed or two single beds for roommates. There is also a modern bathroom with shower and washing machine.

The whole apartment has many cleverly designed storage spaces, but if you still need more space, there is a private cellar at your disposal. A pleasant bonus is the sunny loggia with seating area, which gives the apartment an airy feel and plenty of light. Drivers will then appreciate the possibility of their own parking space right next to the residence.

LOCATED RIGHT NEXT TO THE METRO STATION

The residence is located in the strategic location of Vysočany in Prague 9, which has been undergoing modernization in recent years and is becoming one of the most sought-after neighborhoods. In the vicinity you will find all civic amenities including restaurants and cafes, shopping centers Fénix and Harfa, gym and medical facilities. The surrounding area offers an ideal combination of nature and the city life. There are green parks, hiking trails and cycle paths.

Transport connections to the Prague centre are perfect, especially thanks to the close proximity of the metro B Vysočanská and the train to Masaryk railway station. You can easily get to and from Prague by car, as Vysočany is very well connected to several transport main roads.

PREMIUM SERVICE

Do you need to clean your apartment, babysit your children or clean your clothes? Your comfort, our concern! At Mint Living you will find much more than just ordinary rental housing. The front desk makes it easy to arrange whatever is on your mind.

Utilities: 4 900 Kč

Electricity and water: 1 600 Kč

Parking space: 2 300 CZK (optional)

Security deposit: three month's rent

No commissions!

Available IMMEDIATELY.

Find out more details at: vysocany.mintliving

Book your viewing appointment today. We look forward to seeing you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu817696
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 12. 2023
Podlaží2
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 5 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKe Klíčovu
🚶 132 m (2 min)
PoštaPraha 93
🚶 668 m (8 min)
ObchodJečmínek
🚶 560 m (7 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 377 m (5 min)
RestauraceU Kavalíra
🚶 353 m (4 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚶 595 m (7 min)
Škola
🚶 678 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Na výsluní
🚶 696 m (8 min)
SportovištěFitness Hard Core
🚶 308 m (4 min)
Hřiště
🚶 474 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.