Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyVrázova, Praha - Smíchov

Vrázova, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Terasa 9 m²
Měsíční nájemné25 000 KčUšetříte 1 000 Kč26 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Poplatky za energie600 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krasný světlý byt 2+kk po celkové rekonstrukci ve vysokém standardu, který se nachází v atraktivní lokalitě Praha 5 – Smíchov, v blízkosti metra Anděl, s perfektní dopravní dostupností (3 min. pěšky na metro, tram, bus) a přesto v klidné vedlejší ulici.

Výhodou je prémiová lokalita s vynikající občanskou vybaveností, možnostmi nákupů a zábavy (obchodní a zábavní centrum Nový Smíchov), byt po celkové rekonstrukci ve vysokém standardu (kvalitní sanita a italská dlažba, dubové parkety, nová kuchyně a nábytek, designová svítidla) a s novými značkovými spotřebiči (LG, Gorenje ad.), klimatizací a příjemnou světlou terasou. Další výhodou jsou nízké měsíční náklady, kauce pouze ve výši 2 měsíčních nájmů a pronájem bez provize zprostředkovateli, protože jsem přímý majitel. Byt je k dispozici ihned nebo dle dohody, prohlídky možné. Rekonstrukce byla dokončena koncem roku 2023, tedy budete první nájemník!

Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží (posledním patře) funkcionalistické budovy ze 30. let 20. století po rekonstrukci společných prostor a výtahu. Samotný byt je po celkové rekonstrukci a s novými spotřebici (viz foto). Okna v bytě jsou orientována na východ do klidného vnitrobloku (ložnice) nebo na západ do klidné ulice (obývací pokoj). Velkou předností bytu je zmíněná terasa (orientovaná na západ, do klidné ulice), vybavená markýzou, pro příjemné odpolední nebo večerní posezení.

Dispozice bytu o celkové výměře 54,3 m2 (byt 45,3 m2, terasa 9 m2) – viz plánek: 2 samostatné pokoje (ložnice 13 m2 + obývací pokoj 20 m2), kuchyňský kout (2,6 m2), předsíň (5,2 m2), koupelna s vanou (2,5 m2), samostatné WC (1 m2), komora (1 m2) a terasa (9 m2). Na podlahách jsou kvalitní renovované dubové parkety, případně dlažba. Byt se pronajímá zařízený (kuchyňská linka s myčkou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří a ledničkou, kombinovaná parní pračka se sušičkou a nábytek uvedený na fotkách).

Nájem: 25 000 CZK + zálohy na služby* cca 3300 CZK (pro 1 osobu), elektřina řešena převodem na nájemníka

*Zálohy na služby zahrnují: teplo pro vytápění, teplo pro ohřev TUV, studenou vodu a studenou vodu pro TUV, výtah, odpad, osvětlení a úklid společných prostor ad.

Další služby (internet, kabelová TV apod.) nejsou v poplatcích zahrnuty a jsou na uvážení nájemníka, zda si je zřídí nebo ne.

Kauce: 50000 CZK

Provize: neplatíte provizi, jsem přímý majitel

Písemná smlouva na 1 rok s možností dalšího prodloužení. V případě více zájemců si vyhrazuji právo dát přednost nejvyšší nabídce.

V bytě i celém domě je zákaz kouření. Byt je k pronájmu za uvedených podmínek bez možnosti chovu domácích zvířat (v opačném případě je toto k dalšímu jednání a samozřejmostí bude navýšená kauce).

Byt je ideální pro 1-2 osoby. Pro více informací nebo v případě zájmu o prohlídku mi napište na e-mail uvedený na fotkách nebo pošlete zprávu prostřednictvím webu. Budu ráda, pokud uvedete i informace o sobě, které podporují tvrzení, že budete skvělý nájemník.

I’m offering lovely sunny 2+kk apartment (1-bedroom with possibility to use as 2-bedroom, in high standard) with a kitchenette in an attractive location of Prague 5 – Smíchov for a long-term rental. It‘s located within short walking distance from the Anděl metro station, with perfect availabity of various public transportation means (metro, tram or bus) and still in a quiet side street.

The apartment is in premium location of Anděl with stand-out offering of shops, restaurants and entertainment (Nový Smíchov center is nearby) and it’s after complete remodelling in high standard (high quality materials and equipment, hardwood flooring, new kitchenette, design light fixtures, new furniture) and with new high-quality appliances (LG, Gorenje etc.), air conditioning and lovely sunny terrace. Other advantages of this apartment are low monthly utilities, security deposit of just 2 monthly rents and no commission to the realtor, as I’m the owner. It’s available immediately or upon aggreement, showings are possible upon request. The remodelling was completed at the end of 2023, so you’d be the first tennant!

It is located on the 5th (last) floor in a renovated 1930s functionalist building with an elevator. The apartment is after complete remodelling, with new furniture and appliances (see pictures). Windows are either East-facing into a quiet back yard (bedroom), or West-facing into a quiet side street (living room). The terrace is also West-facing, equipped with retractable sunshade, which is perfect for afternoon or evening enjoyment.

Apartment is of 54.3 sq m – see drawing: 1 bedroom (13 sq m), 1 living room (20 sq m, which can also serve as another bedroom), kitchenette (2.6 sq m), entry hall (5.2 sq m), bathroom with a bathtub (2.5 sq m), WC (1 sq m), pantry room (1 sq m) and terrace (9 sq m). Most of the flooring are renovated original hardwood parquettes, the rest are Italian tiles. The apartment is furnished (kitchenette with dishwasher, electric cooktop, fridge and hood, washing machine & dryer 2in1 and all the furniture as seen on the photos).

Monthly rent: 25,000 CZK + utilities 3,300 CZK (for 1 person), electricity to be signed over to the tenant

*Utilities – water, heating, waste removal, cleaning of common areas in the building etc. (all utility costs except for electricity and internet/cable TV)

Deposit: 50000 CZK

Commision: no commision, I’m the owner

Written contract (in Czech) for 1 year, with possibility of extension. In case of multiple interested parties I reserve the right to accept the highest bid.

The apartment and the whole house are non-smoking. The above-stated rental conditions exclude pets (otherwise subject to further negotiations and the security deposit will be increased).

The apartment is ideal for 1-2 people. For more information or if you’re interested in a showing, e-mail me to the address in photos or message me via the portal. Kindly share a bit about yourself and why you think you’d be a great tennant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821147
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží5
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 9 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDZborovská
🚶 188 m (2 min)
PoštaPraha 5
🚶 540 m (6 min)
ObchodMinimarket - Večerka
🚶 79 m (1 min)
BankaModrá pyramida
🚶 149 m (2 min)
RestauraceThai Chefs
🚶 120 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 345 m (4 min)
ŠkolaZUŠ Štefánikova
🚶 568 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 373 m (4 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 358 m (4 min)
HřištěAréna
🚶 484 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.