Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyVrátnická, Praha - Modřany

Rezervováno
Vrátnická, Praha - ModřanyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 4 m² • Terasa 32 m²
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nový krásný světlý byt 2+kk v nedávno dokončeném projektu Riviéra Modřany od společnosti Sekyra Group. Adresa je Vrátnická 2379/1 Praha 12-Modřany. Byt má plochu 54m2, součástí pronájmu je také prostorná zahrádka 32m2 s přístupem z obou pokojů, sklep a garážované stání. Byt je velmi dobře dispozičně řešený: z chodby je přímý vstup do obou pokojů, koupelny a komory s pračkou. Z obou pokojů můžete vstoupit na zahrádku.

Větší pokoj obsahuje moderní plně vybavený kuchyňský kout (digestoř, varná deska, trouba, myčka, lednice, kuchyňská linka s osvětlením a nezbytným vybavením, atd.) Součásti bytu jsou také tři moderni vestavěné skřině, které nabízejí dostatek úložného prostoru (v ložnici a v předsíni). Dalším plusem bytu je rekuperace, která zajištuje výměnu vzduchu.

Byt se nachází v těsné blízkosti tramvajové zastávky Belárie (č. 17, 3 a 21) s výborným spojením do centra (Palackého náměstí cca 15 min). Lokalita nabízí klidné okolí: hned za domem je vstup na cyklostezku směr Modřany nebo směr Branik se sportovním areálem Hamr naproti domu je rovněž sportovní a volnočasový areál Rosmarina (restaurace na lodi), v pěší vzdálenosti se nachází modřanský viniční domek s posezením. Cena měsíčního pronájmu činí 22 000 Kč+ poplatky (5 000 Kč)+ energie si převede nájemce na sebe. Vratná kauce je 40 000 Kč.

We offer for long-term rent a new, beautiful, bright 2+kk apartment in the recently completed Riviera Modřany project from Sekyra Group. The address is Vrátnická 2379/1 Prague 12-Modřany. The apartment has an area of ​​54 m2, the rent also includes a spacious garden of 32 m2 with access from both rooms, a cellar and a garage. The apartment is very well laid out: from the corridor there is direct access to both bedrooms, the bathroom and a utility room with a washing machine. You can enter the garden from both rooms.

The larger room contains a modern fully equipped kitchenette (hood, hob, oven, dishwasher, fridge, kitchen unit with lighting and necessary equipment, etc.) The apartment also includes modern built-in wardrobes that offer plenty of storage space (in the bedroom and in the hall ).

The apartment is located very close to the Belárie tram stop (No. 17, 3 and 21) with an excellent connection to the center (Palackého náměstí approx. 15 minutes). The location offers a quiet environment: right behind the house is the entrance to the bike path in the direction of Modřany or in the direction of Braník with the Hamr sports complex. Opposite the house is also the Rosmarina sports and leisure complex (restaurant on the boat), and within walking distance there is a Modřany vineyard house with a seating area. The monthly rental price is CZK 22,000 + fees (CZK 5,000)+energy will be transfered on the tenant. The refundable deposit is CZK 40,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824708
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 4 m²
Garáž
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 32 m²
Výtah
Předzahrádka 32 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDBelárie
🚶 154 m (2 min)
PoštaPraha 412
🚘 2 381 m (5 min)
ObchodAlbert
🚘 1 432 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 2 198 m (5 min)
RestauraceU tří bernardýnů
🚶 371 m (4 min)
LékárnaVltava
🚘 1 324 m (3 min)
Škola
🚶 695 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Podsaďáček
🚘 1 416 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 967 m (4 min)
Hřiště
🚶 617 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.