Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Terasa 13 m²
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce43 800 Kč


Jako přímí vlastníci nabízíme k pronájmu krásný, moderní, světlý byt s nádherným výhledem ve skvělé lokalitě, přímo u cyklostezky. Byt má dispozici 2+kk o výměře 64,2 m² z toho tvoří 13 m² terasa situovaná do vnitrobloku. Orientace bytu je na Jih a Západ. V bytě se nachází s obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna s vanou a toaletou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu, která je částečně krytá a umožňuje posezení v jakémkoliv počasí. Co se týče vybavovacích prvků zde zcela nová moderní kuchyň se spoustou úložného prostoru, vybavená vestavěnými spotřebiči: myčkou, indukční varnou deskou, digestoří, ledničkou, mrazákem, mikrovlnnou troubou a horkovzdušnou troubou. V ložnici a v chodbě budou v nejbližších dnech instalovány dvě vestavěné skříně. Je zde k dispozici pračka, která je umístěna v prostorné koupelně. V bytě jsou nadstandardní obklady a sanita. Dále je zde příprava na optický vysokorychlostní internet.

K bytu náleží kryté parkovací stání v garáži v přízemí domu za 2000,- Kč měsíčně.

Byt má skvělou dostupnost na MHD, neboť je vzdálen 2 min chůze od zastávky tramvaje Podkovářská a odtud je spojení na metro. Byt je umístěn v nádherné klidné lokalitě. V blízkosti domu je supermarket se zdravou výživou, kavárna se skvělou kávou, dále pizzerie, kadeřnictví a další služby. Asi největší výhodou bytu je cyklostezka obklopená zelení vedoucí kolem domu, jež směřuje přes celou Prahu až do Tróji. Hned vedle cyklostezky je krásný komplex udržovaných parků a podél říčky Rokytky s Outdoor fitness stezkou Rokytka. Bydlení v této nové moderní skvěle vybavené a zároveň klidné lokalitě velmi doporučujeme.

As direct owners we offer for rent a beautiful, modern, bright apartment with a wonderful view in a great location, right next to the bike path. The apartment has 2 + kk with an area of 64,2 m² of which 13 m² is a terrace situated in the courtyard. The orientation of the apartment is South and West. The apartment has a living room with kitchen, bedroom, bathroom with bath and toilet. From the living room there is access to the terrace, which is partially covered and allows for seating in any weather. In terms of amenities there is a brand new modern kitchen with lots of storage space, equipped with built-in appliances: dishwasher, induction hob, extractor hood, fridge, freezer, microwave and hot air oven. Two built-in wardrobes will be installed in the bedroom and in the hallway in the coming days. There is a washing machine which is located in the spacious bathroom. The apartment has superior tiling and sanitary fittings. Furthermore, there is a preparation for optical high-speed internet.

It is possible to rent a covered parking space in the garage on the ground floor for 2000,- CZK per month.

The apartment has great accessibility to public transport, as it is a 2-minute walk from the tram stop Podkovářská and from there there is a connection to the metro. The apartment is located in a beautiful quiet location. Near the house there is a supermarket with health food, a cafe with great coffee, as well as a pizzeria, hairdresser and other services. Probably the biggest advantage of the apartment is the bike path surrounded by greenery leading around the house, which goes through the whole Prague to Troja. Right next to the cycle path is a beautiful complex of well-kept parks and along the Rokytka river with the Rokytka outdoor fitness trail. We highly recommend living in this new modern well-equipped and at the same time quiet location.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833584
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 4. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni
Terasa 13 m²
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 455 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 279 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 507 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 827 m (4 min)
RestauraceCortéz Restaurant
🚘 1 731 m (4 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 785 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 999 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 931 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 782 m (9 min)
Hřiště
🚶 252 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.